Caterham ar putea lansa primul său model electric în 2023

de Paul Cosma
Joi, 13.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham pregătește lansarea primului model electric în anul 2023. În același timp, oficialii companiei sunt hotărâți să nu renunțe la motoarele pe benzină.

Aniversarea a 50 de ani de activitate pentru Caterham ar putea coincide cu lansarea primului Seven electric pentru producătorul britanic. 

Anunțul vine în contextul în care Caterham a fost cumpărat de compania japoneză VT Holdings. CEO-ul Graham Macdonald s-a arătat optimist cu privire la viitorul acestei colaborări, spunând că șeful VT Holdings “iubește brandul” și că “este determinat să-i ofere prosperitate pentru următorii 50 de ani”. 

Lansarea primului model electric va fi făcută cu o atenție deosebită pentru a menține greutatea totală cât mai scăzută, astfel încât mașina să păstreze agilitatea caracteristică pentru Caterham. 

Șeful Caterham spune că a condus deja primul prototip al unui Seven electric, subliniind că “este un produs diferit, dar în continuare incitant”. 

“Ambiția mea este să nu renunțăm la motoarele cu combustie și să le păstrăm cât de mult se va putea, cât timp vom găsi un propulsor care să se potrivească nevoilor noastre,” a mai declarat CEO-ul Graham Macdonald. 

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru