Prima imagine cu un viitor concept electric Caterham. Va avea un design complet nou

de Tiberiu Safta
Joi, 08.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Caterham au publicat o imagine sugestivă oficială cu noul concept electric Project V. Conceptul anunță un nou design pentru această mașină, care va fi dezvăluită oficial în iulie.

Caterham este unul dintre puținii producători care încă se bazează pe o gamă de mașini cu motoare pur termice. Acest lucru urmează să se schimbe, însă, în viitorul nu foarte îndepărtat. Mai devreme, la sfârșitul primăverii, am văzut imagini cu un concept electric al lui Caterham Seven, o mașină care se află în fază experimentală.

Acum, constructorul britanic de mașini de performanță ușoare a publicat o imagine sugestivă cu un concept nou, creat de la zero. Acesta se numește Project V și anunță un viitor model de performanță electric. Imaginea întunecată relevă silueta noului concept, în forma unui coupe cu două uși și cu aripi laterale sculptate în scopuri aerodinamice.

Deocamdată, Caterham nu a dezvăluit nicio altă informație tehnică despre noul concept. Producătorul englez spune despre acesta că reprezintă „esența unei mașini sport cu un propulsor electric”, iar conceptul este descris ca fiind o „declarație de intenție”.

Din fericire, nu va trebui să așteptăm mult timp pentru a afla mai multe despre noul concept.

Asta pentru că Project V va fi dezvăluit oficial în 11 iulie.

via Caterham

Comentarii (1)

  • Ok, ok...deja altceva; arata a masina si nu cosciug intre 4 roti.
    La ce vad, presimt cred ca vor face un design in stilul masinilor de curse din anii 60-70, intr-o interpretare moderna.
    Si avand in vedere legatura cu lotus, ma uit la un 1964 lotus 30 ca baza de pornire.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru