Caterham prezintă noul Seven 340: motor de 172 CP și pachet special pentru circuit

de Tiberiu Safta
Marti, 08.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a prezentat oficial noua versiune Seven 340. Modelul are un motor Ford Duratec de 172 de cai putere și este oferit cu pachetul standard 340S sau cu pachetul de performanță 340R.

Constructorul britanic de mașini sport a dezvăluit oficial noul model Seven 340. Acesta îl înlocuiește pe vechiul Seven 275 și beneficiază de un motor mai mare și mai puternic, alături de două configurații diferite.

Sub capota noului Seven 340 se află un propulsor Ford Duratec cu 4 cilindri, de 2.0 litri. Motorul dezvoltă 172 de cai putere și un cuplu de 174 Nm. Caterham nu a oferit, însă, informații despre timpul de accelerație și viteza maximă.

La momentul lansării, noul Caterham Seven 340 va fi disponibil în două configurații. Pachetul 340S aduce o suspensie concepută pentru un confort mai mare pe șosea, precum și jante de 14 inch. În schimb, pachetul mai agresiv 340R aduce o suspensie mai rigidă și mai bine adaptată pentru circuit, alături de jante de 15 inch, un diferențial cu blocare limitată, un bord din fibră de carbon, un parbriz confecționat din material compozit și centuri speciale cu 4 puncte de prindere.

Indiferent de pachetul ales, clienții vor putea alege între un șasiu scurt sau alungit.

Există și opțiunea de a avea podeaua amplasată mai jos în mașină pentru șoferii mai înalți.

Noul Caterham Seven 340 este disponibil în Europa. Prețul de pornire pentru pachetul 340S este de 45.700 de euro, în timp ce pachetul 340R pornește de la 47.200 de euro.

via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru