Caterham negociază vânzarea echipei cu trei potenţiali cumpărători

de Daniel Popescu
Joi, 11.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham susţine că există trei părţi interesate de achiziţionarea echipei şi că nu a impus un termen limită pentru finalizarea negocierilor.

Vrem să oferim echipei toate şansele de a supravieţui, aşa că nu impunem niciun termen limită.

Smith & Williamson
Administrator Caterham
Caterham se află în prezent sub administrarea companiei Smith & Williamson, care caută un investitor care să cumpere echipa şi să concureze astfel în sezonul 2015 al Formulei 1.

Reprezentanţii administratorului au anunţat pentru postul britanic de televiziune BBC că poartă negocieri cu "trei părţi interesate", însă au refuzat să dezvăluie identitatea acestora.

În schimb, aceştia au precizat că au renunţat la impunerea unui termen limită pentru perfectarea tranzacţiei pentru ca echipa să aibă mai multe şanse de supravieţuire. "Vrem să oferim echipei toate şansele de a supravieţui, aşa că nu impunem niciun termen limită", a precizat Henry Shinners, unul dintre administratorii echipei, pentru BBC.

Negocierile sunt dificile nu neapărat din cauza preţului, ci a condiţiilor în care se află în prezent Caterham.

Echipa a concediat deja 230 de angajaţi şi a făcut deplasarea în Abu Dhabi doar cu personalul esenţial. Compania care ar urma să cumpere echipa ar trebui să iniţieze un amplu proces de recrutări şi să aleagă doi piloţi pentru sezonul următor.

În plus, munca la noul monopost pentru sezonul 2015 a încetat încă din luna octombrie, însă echipele au căzut de comun acord să permită celor de la Caterham să folosească şi în sezonul 2015 monopostul din 2014 şi acelaşi motor Renault din acest an.

Via BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru