Record neobișnuit: Caterham a asamblat o mașină în doar 6 ore, la o altitudine de 137 de metri

de Bogdan Mirică
Luni, 04.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai mulți ingineri Caterham au urcat pe o platformă de observație situată la 137 de metri altitudine. Acolo au asamblat vreme de 6 ore un Caterham Seven 170.

Din seria „Ce mai născocesc inginerii ca să atragă atenția?”, o echipă a constructorului britanic de nișă Caterham s-a gândit la un record mondial. După cum știți, modelele Caterham pot fi livrate într-o cutie, urmând ca asamblarea să se facă de către client.

Urmând acest exemplu, o echipă de ingineri a construit un Caterham Seven 170 în doar 6 ore. Și nu au făcut-o oriunde, ci într-un zgârie nori din Brighton, Marea Britanie. Mai exact, ei au urcat pe o platformă situată la 137 de metri altitudine.

În mod normal, procesul de asamblare a unui Caterham durează 100 de ore, însă inginerii au reușit o performanță excelentă, având în vedere experiența dobândită de-a lungul anilor. Pe parcursul celor 6 ore de muncă, vizitatorii clădirii din Brighton au putut asistat la asamblare, în paralel cu admirarea unei vederi la 360 de grade asupra canalului englez.

Caterham susține că, din sursele lor, este un record mondial pentru mașina asamblată la cea mai mare altitudine.

via carscoops

Comentarii (1)

  • Sa fie oare Google translate de vina ? Sau lipsa operatorului uman calificat ? 'Canalul englez' e - foarte probabil 'Canalul Manecii' in lb. Romana.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru