Caterham.

Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi şi l-a învins cu trei zecimi de secundă pe coechipierul său, Lewis Hamilton.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în care l-a învins din nou pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: Hamilton îl învinge pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi şi l-a devansat cu o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Formula 1

Will Stevens va debuta în Formula 1 pentru Caterham în Abu Dhabi

Caterham a anunţat joi că Will Stevens, pilot în Formula Renault 3.5, va fi coechipierul lui Kamui Kobayashi în Marele Premiu din Abu Dhabi.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Luptă decisivă pentru titlul mondial

Cursa din Abu Dhabi va decide numele noului campion mondial între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, iar regula dublării punctelor ar putea influenţa decisiv lupta piloţilor Mercedes.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Formula 1

Marussia ar putea concura în Abu Dhabi

Marussia speră să concureze în ultima cursă a sezonului, în ciuda faptului că echipa a fost închisă. Mai mulţi angajaţi ai echipei au fost văzuţi deja la circuit, însă monoposturile nu au ajuns încă la destinaţie.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Formula 1

Versiunea iniţială a motorului Renault pentru 2015 nu va aduce îmbunătăţiri majore

Renault nu va reuşi să introducă îmbunătăţiri majore pentru motor în versiunea iniţială pentru sezonul 2015, potrivit unor informaţii din presă internaţională.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Kobayashi va concura pentru Caterham în Abu Dhabi. Merhi şi Chilton luptă pentru al doilea loc

Caterham a anunţat că unul dintre piloţii săi pentru cursa din Abu Dhabi va fi Kamui Kobayashi. Roberto Merhi susţine că are contract pentru această etapă, însă presa internaţională îl creditează cu şanse şi pe Max Chilton.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Formula 1

Caterham va concura în Abu Dhabi chiar dacă nu strânge fondurile necesare

Caterham susţine că va concura în Abu Dhabi pentru ultima cursă a sezonului chiar şi în situaţia în care nu va reuşi să strângă fondurile necesare de la fani.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Formula 1

Ericsson şi-a reziliat contractul cu Caterham

Marcus Ericsson şi-a reziliat acordul cu Caterham şi nu va concura în Marele Premiu din Abu Dhabi chiar dacă echipa va participa la ultima etapă a sezonului.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Formula 1

Pilotul de sex feminin Alice Powell ar putea concura pentru Caterham în Abu Dhabi

Alice Powell, un pilot de sex feminin care până anul trecut a concurat în GP3, a obţinut finanţare pentru a concura în Marele Premiu din Abu Dhabi. Înţelegerea actuală vizează doar prima sesiune de antrenamente, dar ar putea fi extinsă la calificări şi cursă.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat la Interlagos după ce a rezistat presiunilor lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să reziste presiunilor lui Lewis Hamilton din finalul cursei. Germanul s-a apropiat la 17 puncte înaintea cursei decisive pentru titlu de la Abu Dhabi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei

Nico Rosberg a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu trei sutimi de secundă pe Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 3: Rosberg îl învinge din nou pe Hamilton

Nico Rosberg şi-a păstrat supremaţia la Interlagos şi în a treia sesiune de antrenamente libere, pe care a câştigat-o în faţa lui Lewis Hamilton şi a lui Felipe Massa.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 2: Rosberg rămâne cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, în care l-a învins din nou pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Caterham solicită donaţii din partea fanilor pentru a concura în Abu Dhabi

Caterham lansează un proiect de donaţii din partea fanilor cu scopul de a strânge 3 milioane de euro, sumă necesară pentru a concura în Marele Premiu din Abu Dhabi.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Interlagos şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Caterham anticipează că va concura în Abu Dhabi

Administratorii Caterham se aşteaptă ca echipa britanică să concureze în ultima cursă a sezonului din Abu Dhabi şi confirmă că există mai mulţi potenţiali cumpărători.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: îl poate opri Rosberg pe Hamilton?

Lewis Hamilton abordează Marele Premiu al Braziliei cu obiectivul de a obţine a şasea victorie consecutivă, însă Nico Rosberg speră să-i încurce planurile pentru a micşora diferenţa din clasament înaintea etapei decisive din Abu Dhabi.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Formula 1

Marussia, înscrisă în sezonul 2015 al Formulei 1 sub numele Manor

Marussia se regăseşte pe lista celor 11 echipe înscrise în sezonul 2015 al Formulei 1 sub numele Manor, cel cu care a câştigat iniţial licenţa de a concura în Marele Circ.

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Porsche, Lotus, Fiat, VW, Golf, Rolls-Royce, 911, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru