Will Stevens va debuta în Formula 1 pentru Caterham în Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Joi, 20.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a anunţat joi că Will Stevens, pilot în Formula Renault 3.5, va fi coechipierul lui Kamui Kobayashi în Marele Premiu din Abu Dhabi.

Esential 6 este locul ocupat de Will Stevens in clasamentul general din Formula Renault 3.5
2 victorii a obtinut Will Stevens in sezonul 2014 al Formulei 1 Renault 3.5
Caterham a reuşit să facă deplasarea în Abu Dhabi pentru ultima etapă a sezonului, însă linia de piloţi a rămas incertă, întrucât Marcus Ericsson şi-a reziliat contractul cu echipa.

În cele din urmă, echipa britanică a ajuns la un acord cu Will Stevens, care în acest sezon a concurat în competiţia Formula Renault 3.5. Pilotul britanic în vârstă de 23 de ani a testat anterior pentru Caterham şi a parcurs suficienţi kilometri pentru a obţine superlicenţa necesară pentru a concura în Formula 1.

"Sunt încântat să primesc această oportunitate şi sunt recunoscător tuturor celor implicaţi la Caterham pentru că mi-au oferit-o mie. Mă simt pregătit pentru provocarea debutului meu şi aştept cu nerăbdare să lucrez ca parte a echipei într-un mediu competitiv după muncă depusă anterior împreună în teste şi în simulator.

Sper să putem continua şi în sezonul 2015", a declarat el.

Stevens îl va avea drept coechipier la Caterham pe Kamui Kobayashi, unul dintre piloţii titulari ai echipei din acest sezon. Viitorul celor de la Caterham este însă unul incert, întrucât echipa este în insolvenţă. Administratorii încearcă să găsească un cumpărător care să preia echipa pentru ca aceasta să-şi continue activitatea şi în sezonul 2015.

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru