Ericsson şi-a reziliat contractul cu Caterham

de Daniel Popescu
Joi, 13.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marcus Ericsson şi-a reziliat acordul cu Caterham şi nu va concura în Marele Premiu din Abu Dhabi chiar dacă echipa va participa la ultima etapă a sezonului.

În urma evenimentelor recente, am decis să închei cu efect imediat toate acordurile care mă legau de Caterham F1.

Marcus Ericsson
Pilot Caterham
Marcus Ericsson a decis să încheie orice relaţie contractuală cu Caterham cu numai o etapă înainte de finalul sezonului, ca urmare a situaţiei dificile pe care o traversează echipă.

În condiţiile în care prezenţa britanicilor la Marele Premiu din Abu Dhabi este incertă, suedezul şi-a reziliat contractul, astfel că nu va participa la etapa care va decide numele noului campion mondial.

"În urma evenimentelor recente, am decis împreună cu consilierul meu Eje Elgh să închei cu efect imediat toate acordurile care mă legau de Caterham F1. Este o zi tristă, întrucât m-am bucurat să lucrez alături de echipă pe parcursul unui sezon dificil", a declarat el.

Esential 3 milioane de euro vrea sa stranga Caterham pentru a concura in Abu Dhabi
53% din aceasta suma a fost stransa cu o zi si 16 ore inainte de expirarea termenului limita
Caterham este în prezent în insolvenţă şi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a putea concura în Abu Dhabi.
Cu o zi şi 16 ore înainte de expirarea termenului limită, Caterham a strâns 53% din cele 3 milioane de euro de care are nevoie pentru a face deplasarea în Orientul Mijlociu, după ce anterior a ratat cursele din Statele Unite şi Brazilia.

Chiar dacă va ajunge în Abu Dhabi, Caterham va avea nevoie de un înlocuitor pentru Ercisson, iar una dintre soluţii ar putea fi Alice Powell, un pilot de sex feminin care a dezvăluit că va plăti pentru a putea participa în antrenamente, cu posibilitatea de a concura şi în calificări şi cursa.

Ericsson va reveni pe grila de start în sezonul următor, atunci când va urca în cockpitul monopostului Sauber.

Via Marcus Ericsson

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru