Caterham.

Joi, 23 Octombrie 2014 | Formula 1

Noii investitori de la Caterham ameninţă cu retragerea

Noii investitori de la Caterham ameninţa cu retragerea sprijinului pentru echipă din cauza faptului că nu au preluat încă controlul de la fostul proprietar Tony Fernandes.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Formula 1

China vrea să cumpere o echipă de Formula 1 în cel mult doi ani

Un grup de investitori chinezi este interesat de achiziţionarea unei echipe de Formula 1, ca parte a unui amplu program de investiţii în sport pregătite de statul asiatic.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Formula 1

Kobayashi s-a temut să concureze în Rusia din cauza unei defecţiuni la suspensii

Kamui Kobayashi a dezvăluit accidental pe Facebook că s-a temut să concureze în Marele Premiu al Rusiei din cauza unei defecţiuni la suspensii.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Formula 1

Controverse la Caterham pe tema retragerii suspecte din cursă de la Soci a lui Kobayashi

Kamui Kobayashi susţine că echipa i-a cerut să retragă monopostul la boxe în timpul cursei de la Soci pentru că nu are suficiente componente de rezervă pentru ultimele etape. Echipa spune însă că a luat decizia pentru că frânele japonezului erau supraîncălzite.
Duminica, 12 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Rusia după ce a tranşat duelul cu Rosberg în primul viraj. Mercedes, campioană la constructori

Lewis Hamilton a câştigat ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei în faţa lui Nico Rosberg, care a fost nevoit să efectueze unica oprire la boxe încă din primul tur după ce a forţat pneurile în primul viraj în lupta pentru victorie cu coechipierul său. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Soci! Rosberg şi Bottas, la un pas să-l învingă pe britanic

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au comis greşeli în ultimele viraje şi au ratat ocazia de a-l învinge pe pilotul echipei Mercedes.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 3: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în ultima sesiune de antrenamente libere de la Soci. Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în a doua sesiune de antrenamente de la Soci, în care Kevin Magnussen şi Fernando Alonso au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid la debutul pe circuitul de la Soci

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de pe circuitul de la Soci şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi pe Jenson Button.
Joi, 09 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Rusia: călătorie în necunoscut

Rusia debutează în calendarul Formulei 1 la sfârşitul acestei săptămâni, iar Lewis Hamilton şi Nico Rosberg îşi vor relansa lupta pentru titlul mondial pe un circuit complet necunoscut.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Suzuka! Bianchi, inconştient după un accident care a dus la abandonarea cursei

Lewis Hamilton a câştigat pe ploaie Marele Premiu al Japoniei după ce l-a depăşit pe circuit pe Nico Rosberg, în timp ce Red Bull şi-a adjudecat următoarele două poziţii în detrimentul lui Jenson Button. Cursa s-a încheiat cu şase tururi înainte de final din cauza unui accident grav suferit de Jules Bianchi, care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | Formula 1

Rosberg, pole position la Suzuka în faţa lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Japoniei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 04 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid. Accident pentru Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Suzuka, în timp ce Lewis Hamilton a suferit un accident în primul viraj.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp într-o sesiune plină de evenimente

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Suzuka, presărată cu mai multe accidente, două steaguri roşii şi câţiva stropi de ploaie.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid. Maldonado, penalizat cu 10 poziţii pe grilă

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Japonia în faţa lui Lewis Hamilton. Pastor Maldonado va fi penalizat cu 10 poziţii pe grila pentru utilizarea unui al şaselea motor.
Joi, 02 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Japonia: Start relansat în lupta pentru titlul mondial sub spectrul taifunului

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg sunt despărţiţi de numai trei puncte înaintea cursei din Japonia, care este ameninţată din nou de un taifun.
Joi, 02 Octombrie 2014 | Formula 1

Numeroase bunuri ale echipei Caterham, scoase la licitaţie pentru neplata datoriilor

Un executor judecătoresc a confiscat o serie de bunuri ale echipei Caterham, inclusiv componente pentru monopost, pe care le va scoate la licitaţie pentru neplata datoriilor. Echipa neagă orice probleme şi susţine că va concura în Japonia.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Formula 1

Force India şi Caterham folosesc tunelul de vânt Toyota pentru dezvoltarea monoposturilor din 2015

Force India şi Caterham au devenit ultimele echipe care folosesc tunelul de vânt al constructorului Toyota de la Koln pentru dezvoltarea monoposturilor din sezonul 2015.
Joi, 25 Septembrie 2014 | Formula 1

Caterham şi Pirelli neagă conflictul financiar în privinţa pneurilor pentru Suzuka

Caterham şi Pirelli au negat informaţiile potrivit cărora producătorul italian nu va furniza pneuri pentru echipa britanică în Marele Premiu al Japoniei.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Formula 1

Caterham ar putea rămâne fără pneuri în Japonia din cauza datoriilor către Pirelli

Caterham este în pericol să nu primească pneuri pentru Marele Premiu al Japoniei din cauza datoriilor pe care le are către Pirelli.

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Porsche, Lotus, Fiat, VW, Golf, Rolls-Royce, 911, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru