Caterham: "Tony Fernandes este în continuare proprietarul echipei"

de Daniel Popescu
Joi, 23.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Investitorii care au cumpărat Caterham de la Tony Fernandes susţin că omul de afaceri malaysian este în continuare proprietarul echipei şi că este singurul responsabil de ceea ce se va întâmpla în continuare.

Fernandes rămâne proprietarul Caterham şi este pe deplin responsabil de toate activităţile.

Engavest
Proprietar Caterham
Caterham este în pericol să nu poată face deplasarea la Marele Premiu al Statelor Unite de la sfârşitul săptămânii viitoare după ce investitorii care au cumpărat echipa au declanşat un conflictul cu fostul proprietar Tony Fernandes.

Acuzat că nu a transferat acţiunile grupului de investitori, Fernandes a replicat că nu a fost plătit pentru acestea, element care a generat un nou comunicat de presă din partea celor de la Caterham.

Pentru prima oară de la tranzacţia cu Fernandes, investitorii şi-au dezvăluit identitatea sub numele de Engavest, o companie înregistrată în Elveţia. În comunicat, aceştia afirmă că Fernandes este în continuare proprietarul Caterham şi unicul responsabil de echipă, întrucât a refuzat să transfere acţiunile în ciuda faptului că a fost plătit.

"În 29 iunie 2014, Engavest a semnat un acord de vânzare-cumpărare cu Fernandes pentru a achiziţiona acţiunile Caterham F1.

Engavest şi-a asumat toate obligaţiile, inclusiv prin plata sumei pentru achiziţionarea acţiunilor. Acţiunile nu au fost transferate. Prin urmare, Fernandes rămâne proprietarul Caterham şi este pe deplin responsabil de toate activităţile", precizează investitorii în comunicat.

Din cauza conflictului, angajaţii Caterham nu au acces la fabrica de la Leafield, astfel că echipa este în imposibilitatea de a transporta monoposturile la Austin.

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru