Noii investitori de la Caterham ameninţă cu retragerea

de Daniel Popescu
Joi, 23.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noii investitori de la Caterham ameninţa cu retragerea sprijinului pentru echipă din cauza faptului că nu au preluat încă controlul de la fostul proprietar Tony Fernandes.

Esential 3 luni au trecut de la achizitionarea echipei Caterham de catre un grup anonim de investitori
Caterham este în pericol să nu ajungă nici măcar la sfârşitul acestui sezon competiţional, prin prisma unor noi controverse cu privire la viitorul echipei.

Noii proprietari ai echipei, care continuă să rămână anonimi, ameninţă că se vor retrage din structura de management din cauza faptului că fostul proprietar Tony Fernandes nu a cedat încă acţiunile.

"După trei luni în care a operat Caterham F1 Team cu bună credinţă, cumpărătorul este acum forţat să analizeze toate opţiunile, inclusiv retragerea echipei de management. Cumpărătorul a trimis instrucţiuni avocaţilor pentru a ataca toate părţile implicate, inclusiv pe Fernandes care, ca proprietar, va gestiona operaţiunea de Formula 1", precizează Caterham într-un comunicat de presă.

Cumpărătorul este acum forţat să analizeze toate opţiunile, inclusiv retragerea echipei de management.

Caterham
Comunicat de presa
La câteva ore după acest anunţ, Fernandes a scris pe reţeaua de socializare Twitter că nu a cedat încă acţiunile pentru că noii investitori nu au achitat suma convenită pentru tranzacţie.

"Este foarte simplu.

Dacă cumperi ceva trebuie să plăteşti pentru asta", a precizat omul de afaceri malaysian.

Indiferent de modul în care se va rezolva această situaţie, Caterham este în pericol să rateze Marele Premiu al Statelor Unite, mai ales că firma care produce monoposturile a intrat în administraţie din cauza datoriilor. Nu este exclus ca, în cazul în care cele două părţi nu ajuns la o soluţie, echipa să fie închisă în viitorul apropiat.

Via F1Fanatic, Joe Saward, BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru