Starea de sănătate a lui Bianchi rămâne schimbată: francezul este stabil, dar inconştient

de Daniel Popescu
Marti, 14.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi este în continuare în stare stabilă după accidentul suferit în octombrie la Suzuka, însă rămâne inconştient, potrivit tatălui său.

Starea de sănătate a lui Jules Bianchi rămâne schimbată la şase luni de la accidentul suferit în Marele Premiu al Japoniei din sezonul precedent. Informaţia a fost dezvăluită de Philippe Bianchi, tatăl pilotul francez, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei franceze Nice-Matin.

"Singurul lucru pe care îl putem spune este că lupta cu înverşunare la fel ca întotdeauna, înainte şi după accident. Din punct de vedere medical, condiţia lui este stabilă", a declarat el.

Pe de altă parte, el a admis că familia Bianchi trece prin momente dramatice din cauza incertitudinii cu privire la viitorul pe care îl are fiul său.

"Universul nostru s-a prăbuşit în 5 octombrie. Cred că astfel de accidente şochează mai mult decât moartea. Durerea este infinită, o tortură zilnică. În fiecare zi, Jules aleargă un maraton. Toate organele sale funcţionează fără ajutor, dar rămâne inconştient. Merge înainte, aşa că sperăm la o nouă evoluţie. Pentru el, următoarea evoluţie ar fi să iasă din comă", a adăugat el.

Via BBC Sport

Comentarii (5)

  • multa sanatate !
    21 0
  • Starea de sănătate a lui Bianchi rămâne schimbată: francezul este stabil, dar inconştient.

    Nu era neschimbata?
    17 0
  • Insanatosire grabnica !!
    13 0
  • #ForzaJules
    4 0
  • fi tare Bianchi,mult noroc..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru