Marussia ar putea fi cumpărată de un grup de investitori

de Daniel Popescu
Marti, 11.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia este în "negocieri serioase" cu un grup de investitori pentru o posibilă preluare a echipei, potrivit presei britanice.

Esential 4 milioane de euro este suma minima de care are nevoie Marussia pentru a concura in Abu Dhabi
Administratorii Marussia au anunţat săptămâna trecută că echipa va fi închisă şi că cei 200 de angajaţi vor fi concediaţi, însă există speranţe că ruşii vor continua să concureze în Formula 1.

Potrivit postului britanic de televiziune SkySports, administratorii se află în prezent în discuţii serioase cu un grup de investitori interesat de preluarea echipei.

Planul prevede obţinerea unor fonduri de 4-7 milioane de euro pentru a putea concura în Marele Premiu din Abu Dhabi, însă suma trebuie strânsă până la sfârşitul acestei săptămâni. Informaţiile au fost confirmate de Graeme Lowdon, fostul director sportiv al Marussiei, care şi-a experimat încrederea că echipa va concura şi în Abu Dhabi, dar şi în sezonul următor.

"Nu simt că nu mai este nicio cale de întoarcere. Suntem foarte competitivi şi vom continua să luptăm până când nu mai există nicio şansă.

În acest moment există şansa de a concura în 2015, dar şi în Abu Dhabi", a declarat el.

Marussia apare şi pe lista echipelor înscrise în sezonul 2015 al Formulei 1 sub numele Manor. Colegii de suferinţă de la Caterham încearcă să strângă 3 milioane de euro de la fani pentru a putea concura în Abu Dhabi.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru