Marussia

Marti, 21 Octombrie 2014 | Formula 1

China vrea să cumpere o echipă de Formula 1 în cel mult doi ani

Un grup de investitori chinezi este interesat de achiziţionarea unei echipe de Formula 1, ca parte a unui amplu program de investiţii în sport pregătite de statul asiatic.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Formula 1

Tatăl lui Jules Bianchi: "Situaţia este disperată, dar Bianchi luptă"

Tatăl lui Jules Bianchi a admis că situaţia în care se află fiul său este "disperată", însă şi-a exprimat încrederea că francezul va lupta să supravieţuiască gravului accident suferit la Suzuka.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Formula 1

Marussia, tentată să concureze cu doi piloţi în SUA pentru a-şi păstra poziţia în clasament

Marussia este determinată să-şi păstreze locul nouă în clasamentul constructorilor, astfel că cel mai probabil va alinia doua monoposturi la startul Marelui Premiu al Statelor Unite.
Duminica, 12 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Rusia după ce a tranşat duelul cu Rosberg în primul viraj. Mercedes, campioană la constructori

Lewis Hamilton a câştigat ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei în faţa lui Nico Rosberg, care a fost nevoit să efectueze unica oprire la boxe încă din primul tur după ce a forţat pneurile în primul viraj în lupta pentru victorie cu coechipierul său. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Soci! Rosberg şi Bottas, la un pas să-l învingă pe britanic

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au comis greşeli în ultimele viraje şi au ratat ocazia de a-l învinge pe pilotul echipei Mercedes.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Formula 1

FIA dezvăluie filmul accidentului suferit de Bianchi la Suzuka

FIA a oferit detalii despre circumstanţele în care a avut loc accidentul lui Jules Bianchi de la Suzuka pe baza înregistrărilor video oficiale din timpul cursei.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 3: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în ultima sesiune de antrenamente libere de la Soci. Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au ocupat următoarele două poziţii.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Formula 1

FIA propune limite de viteze pe sectoarele aflate sub steag galben

FIA vrea să controleze direct viteza cu care un pilot concurează într-un sector aflat sub incidenţa steagului galben, pentru a evita repetarea unor accidente similare cu cel al lui Jules Bianchi.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în a doua sesiune de antrenamente de la Soci, în care Kevin Magnussen şi Fernando Alonso au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Marussia concurează doar cu Chilton în Rusia, din respect pentru Bianchi

Marussia a anunţat că Max Chilton va fi singurul pilot al echipei în Marele Premiu al Rusiei, întrucât a decis să nu-l folosească pe pilotul de rezervă Alexander Rossi din respect pentru Jules Bianchi.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid la debutul pe circuitul de la Soci

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de pe circuitul de la Soci şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi pe Jenson Button.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Formula 1

Alexander Rossi îl va înlocui pe Bianchi la Marussia în cursa din Rusia

Pilotul de rezervă Alexander Rossi va concura pentru Marussia în Marele Premiu al Rusiei în locul lui Jules Bianchi, care a suferit un grav accident în cursa de la Suzuka.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Rusia: călătorie în necunoscut

Rusia debutează în calendarul Formulei 1 la sfârşitul acestei săptămâni, iar Lewis Hamilton şi Nico Rosberg îşi vor relansa lupta pentru titlul mondial pe un circuit complet necunoscut.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi a suferit o leziune severă a creierului, asemănătoare cu cea a lui Schumacher

Marussia a confirmat marţi că Jules Bianchi a suferit o leziune axonală difuză a creierului, diagnostic asemănător cu cel primit de Michael Schumacher după accidentul de la schi.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Steagul verde a fost fluturat corect în zona accidentului lui Bianchi

Comisarul de cursă care flutura steagul verde în zona accidentului suferit de Adrian Sutil cu numai câteva secunde înainte ca Jules Bianchi să lovească violent tractorul de remorcare a procedat conform regulamentului.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Video: Primele imagini cu accidentul suferit de Bianchi la Suzuka

Un fan al Formulei 1 prezent în tribunele circuitului de la Suzuka a surprins cu o cameră video accidentul suferit de Jules Bianchi pe circuitul de la Suzuka, care evidenţiază forţa impactului monopostului Marussia cu tractorul care remorca maşina lui Adrian Sutil.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi rămâne în stare critică la spital şi nu respiră singur

Jules Bianchi este în continuare în stare critică după accidentul de la Suzuka şi nu respiră singur, contrar informaţiilor anterioare din presa franceză.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Vettel: "Accidentul lui Bianchi, imposibil de anticipat"

Sebastian Vettel consideră că accidentul suferit de Jules Bianchi nu putea fi prevenit, însă admite că virajul 7 era foarte dificil de abordat.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi a fost operat la cap şi transferat la terapie intensivă. Francezul concura cu 200 km/h in momentul producerii accidentului

Jules Bianchi a fost operat la cap şi ulterior transferat la terapie intensivă, acolo unde respiră singur, după gravul accident suferit în cursa de la Suzuka. Potrivit datelor de telemetrie şi GPS ale monopostului său, francezul concura cu peste 200 km/h în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Suzuka! Bianchi, inconştient după un accident care a dus la abandonarea cursei

Lewis Hamilton a câştigat pe ploaie Marele Premiu al Japoniei după ce l-a depăşit pe circuit pe Nico Rosberg, în timp ce Red Bull şi-a adjudecat următoarele două poziţii în detrimentul lui Jenson Button. Cursa s-a încheiat cu şase tururi înainte de final din cauza unui accident grav suferit de Jules Bianchi, care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.

Tag-uri similare

Salon Auto, Concept, Frankfurt, Marussia, Salonul Auto, supercar, Spyker, C8 Laviolette, EMM, Igor Krasnov
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru