Ferrari va lansa noul monopost pe internet la sfârşitul lunii ianuarie

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a dezvăluit că va lansa noul monopost pentru sezonul 2015 în cadrul unui eveniment pe internet care va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie.

Monopostul va fi arătat pe internet la sfârşitul lunii ianuarie. Data nu este încă stabilită.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Ferrari a stabilit deja strategia pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2015, care este dezvoltat în prezent sub numele de cod 666.

Monopostul a trecut deja testele de siguranţă impuse de FIA şi urmează să fie prezentat la sfârşitul lunii ianuarie în cadrul unui eveniment care va avea loc exclusiv pe internet. Decizia, similară cu cea de anii trecuţi, a fost luată pentru ca inginerii să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru dezvoltarea monopostului.

"Monopostul va fi arătat pe internet la sfârşitul lunii ianuarie. Data nu este încă stabilită. Motivul este foarte simplu. Inginerii mi-au spus că avem nevoie de trei zile pentru a pregăti o lansare la fel ca în anii trecuţi. Este prea mult într-o fază în care prefer ca munca să fie dedicată dezvoltării monopostului", a declarat Maurizio Arrivabene, şeful Scuderiei Ferrari.

Haas a cumpărat fabrica Marussia

Esential 2016 este sezonul in care va debuta Haas in Formula 1
Nu numai Ferrari se pregăteşte pentru sezonul următor, ci şi partenerii care folosesc motoarele Scuderiei.
Haas F1, echipă care va debuta în Formula 1 în sezonul 2016 şi care a semnat deja un amplu parteneriat tehnic cu Ferrari, a achiziţionat în această săptămână fabrica echipei Marussia de la Banbury, după ce ruşii au fost nevoiţi să închidă team-ul din cauza dificultăţilor financiare.

Potrivit presei, Haas a obţinut acces inclusiv la designul monopostului cu care Marussia intenţiona să concureze în sezonul următor, element care poate ajuta noua echipă americană în dezvoltarea propriului proiect.

Marussia apare însă pe lista echipelor participante în sezonul 2015 publicată miercuri de FIA sub numele Manor, la fel ca şi Caterham, care caută un investitor pentru a putea concura în continuare în Marele Circ. 

Via F1Zone, Motorsport, FIA

Comentarii (1)

  • Sa vedem ce scot.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru