Saab declara ca Grupul Fiat nu este interesat de ei

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.05.2009
Oficialii Saab au declarat ca grupul italian Fiat nu a prezentat interes in achizitionarea companiei suedeze.

In urma anuntului facut de Sergio Marchionne care spunea ca Grupul Fiat va cumpara GM Europe, se putea intelege ca producatorul italian intentioneaza sa achizitioneze si compania Saab. Suedezii s-au grabit sa dezminta aceste zvonuri si au mentionat ca Fiat nu face parte din cei 10 investitori interesati de achizitia companiei suedeze.

Oficialii grupului Fiat au declarat ca doresc sa creeze un consortiu gigant care sa imbine operatiunile din America de Nord ale companiei Chrysler cu divizia europeana a companiei GM. Pe langa Saab, GM Europe detine compania Opel din Germania si compania Vauxhall din Marea Britanie.

Cei zece investitori interesati de achizitia companiei Saab sunt inca anonimi, iar oficialii companiei suedeze au anuntat ca vor reduce numarul investitorilor seriosi in decursul acestei saptamani. General Motors trebuie sa scape de Saab pana la sfarsitul acestui an pentru a nu suferi de pe urma pierderilor create de compania suedeza.

Via | AFP(inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru