Fiat a facut o oferta de achizitie pentru Bertone

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.07.2009
Italienii de la Fiat au facut o oferta pentru achizitia casei de design Bertone, alaturi de departamentul de productie al acesteia.

Grupul Fiat a anuntat ca a facut o oferta de achizitie pentru carosierul Bertone. Casa de design si constructie automobile Carrozeria Bertone a declarat insolventa, iar potentialii investitori au termen limita data de 16 iulie pentru a isi prezenta ofertele. Rivalii lui Fiat in aceasta licitatie sunt chinezii de la FAW Group, antreprenorul italian Gianmario Rossignolo si un consortiu spaniol.

Castigatorul licitatiei va fi ales de un tribunal italian si va primi atat casa de design Bertone, cat si fabrica de la Torino. Aceasta fabrica are o suprafata totata de 310.000 metri patrati si poate sa produca nu mai putin de 70.000 unitati pe an. Bertone are 1.140 de angajati in acest moment, pe cand la sfarsitul anului 2007 avea 1.450 de salariati.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • good!
    PAI ORICUM COLABORAU SI INAINTE...
    0 0
  • clarkson
    data limita
    Nu cumva 16 iulie?
    0 0
  • @clarkson
    Corect.
    Merci
    0 0
  • AndreiRN
    Faliment
    Culmea sa ajunga la Chinezi.
    Hahahahaha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru