Fry confirma ca Honda va concura in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.03.2009
Nick Fry a confirmat indirect ca echipa cunoscuta in prezent drept Honda Racing se va afla pe grila de start in sezonul 2009.

Speculatiile despre viitorul echipei Honda Racing se apropie cu pasi mari de un deznodamant pozitiv.

Nick Fry, CEO-ul Honda Racing, a dezvaluit in cadrul conferintei de presa a FOTA de la Geneva ca un anunt oficial va fi facut foarte curand. "Exista un anunt care va fi facut public in curand, asta este tot ce pot sa spun", a declarat britanicul.

In plus, Fry a lasat sa se inteleaga ca echipa sa are un viitor in Formula 1 datorita eforturilor depuse de FOTA pentru reducerea costurilor. "Cred ca este corect sa spun ca echipa noastra beneficiaza si va beneficia in viitor de FOTA in doua moduri. In primul rand, este evident ca reducerea costurilor ne va ajuta enorm in provocarile pe care le va avea echipa noastra in urmatorii 2-3 ani, dar cred ca la fel de important este sprijinul pe care l-am primit de la toate echipele".

"As vrea sa spun ca in ziua in care Honda si-a anuntat retragerea din sport am primit sprijin din partea lui Luca di Montezemolo si Ron Dennis. Au fost numeroase activitati in spatele scenei, toti cei prezenti aici ne-au ajutat sa mentinem echipa si cred ca eu, Ross Brawn si cei 700 de angajati trebuie sa le multumim pentru asta.

Asa ca raspunsul este da (n.r - echipa ar fi murit fara FOTA)".

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru