Chandhok va fi confirmat la Campos

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.02.2010
Karun Chandhok a semnat un contract cu Campos pentru sezonul 2010 si va fi confirmat oficial la echipa spaniola in urmatoarele zile, potrivit BBC Sport.

La numai cateva zile dupa ce Jose Ramon Carabante a preluat pachetul majoritar de actiuni al Campos Meta, echipa cu sediul din Spania este pregatita sa confirme identitatea celui de-al doilea pilot.

Potrivit publicatiei BBC Sport, Karun Chandhok va fi coechipierul lui Bruno Senna in sezonul urmator, acesta devenind astfel al doilea pilot de nationalitate indiana din istoria Formulei 1. Chandhok a concurat anul trecut in competitia GP2 si a fost coechipier cu Senna la echipa iSport in 2008.

Pozitia nepotului lui Ayrton Senna in cadrul Campos este inca incerta dupa preluarea echipei de catre Carabante, in ciuda faptului ca pilotul brazilian a semnat un contract cu echipa in cursul lunii octombrie a anului trecut. Anterior, s-a speculat ca Jose Maria Lopez este in negocieri cu Campos, locul argentianului la USF1 fiind in pericol dupa ce problemele financiare ale echipei americane au aparut intensiv in presa internationala in ultima perioada.

Via | BBC Sport

Comentarii (1)

  • wow...
    asta echivaleaza cu "vei castiga premiul cel mare daca nimeresti toate numerele"
    Este aproape evident ca nu ii vom vedea pe cei e la Campos sezonul asta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru