Chandhok va testa pentru Red Bull pe noul circuit din Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.08.2010
Red Bull Racing a anunţat că indianul Karun Chandhok va efectua un eveniment demonstrativ pe noul circuit din Coreea de Sud.

Circuitul din Coreea de Sud, care va găzdui prima cursă de Formula 1 din această ţară, va fi inaugurat în 4 septembrie cu ocazia unui test demonstrativ cu un monopost de Formula 1.

Demonstraţia va fi efectuată de cei de la Red Bull Racing, însă pentru a evita orice fel de speculaţii monopostul austriecilor nu va fi pilotat nici de Mark Webber, nici de Sebastian Vettel.

În acest sens, austriecii i-au solicitat serviciile lui Karun Chandhok, actualul pilot al echipei Hispania Racing care a fost înlocuit în ultimele runde de japonezul Sakon Yamamoto. Alegerea este una logică, ţinând cont de faptul că pilotul indian a făcut parte din cadrul programului Red Bull pentru dezvoltarea tinerilor piloţi.

"Eu şi Red Bull ne cunoaştem din cadrul programului pentru juniori. Piloţii titulari ai echipei nu au fost disponibili, aşa că am fost bucuros să mă alătur. Va fi o mare onoare să fiu unul dintre primii piloţi care concurează pe noul circuit coreean. Configuraţia pare să fie interesantă pe hârtie şi abia aştept să pilotez acolo săptămâna viitoare un monopost capabil să obţină victorii", a declarat indianul.

Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud a fost sub presiunea presei internaţionale în urma întârzierilor cu care construiesc circuitul din apropiere de Seul.

Iniţial, acesta trebuia finalizat în luna august, însă planurile au fost amânate din cauza vremii potrivnice, potrivit comunicatelor oficiale.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru