China, antrenamente 3: Webber readuce Red Bull in frunte

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Mark Webber a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente din China, insa nu a reusit sa bata recordul stabilit vineri de Lewis Hamilton.

Dupa ce McLaren a dominat autoritar sesiunile de antrenamente libere de vineri, Red Bull a oferit o replica pe masura sambata dimineata. Mark Webber s-a instalat confortabil pe prima pozitie a clasamentului, insa timpul sau, 1:35.323, a fost cu o zecime mai slab decat cel realizat vineri dupa-amiaza de Lewis Hamilton.

Coechipierul sau Sebastian Vettel s-a pozitionat pe locul 3, in timp ce McLaren a ocupat locurile 2 si 4 prin Hamilton si, respectiv, Jenson Button. Ferrari a lasat inca o data impresia ca nu poate lupta de la egal la egal cu McLaren si Red Bull, dupa ce Fernando Alonso si Felipe Massa au terminat pe locurile 5 si 9.

Intre cei doi s-au intercalat cei de la Mercedes GP prin Nico Rosberg si Michael Schumacher, fapt ce evidentiaza inca o data grupul de patru echipe din top, dar si Robert Kubica de la Renault.

Sesiunea a fost lipsita de incidente majore, cu exceptia unui accident spectaculos suferit de Vitaly Petrov. Pilotul echipei Renault a lovit puternic barierele de protectie dupa ce a pierdut controlul volanului si si-a avariat grav monopostul, sesiunea fiind intrerupta din aceasta cauza aproximativ 7 minute.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici.

Calificarile pentru Marele Premiu al Chinei se vor desfasura sambata cu incepere de la ora 09:00.

Comentarii (3)

  • antrenamente 1
    La antrenamentele 1 il mai treceti pe Schumacher de pe 7 pe 4?
    Sau cainii latra, ursul merge ...
    7 0
  • Schumacher locul 4
    DMP are dreptate, Schumacher a terminat primele antrenemente pe locul 4. Nu se poate corecta ?
    2 0
  • nu numai Schumacher e punctat gresit !
    Petrov nu a primit punctele si echipa Renault a fost subpunctata
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru