Circuitul din Coreea de Sud nu a fost încă finalizat

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Noul circuit din Coreea de Sud a primit omologare din partea FIA chiar dacă acesta nu a fost încă finalizat.

FIA a confirmat marţi că noul circuitul din Yeongam care va găzdui prima ediţie a Marelui Premiu al Coreei de Sud a fost omologat, astfel încât desfăşurarea cursei din 24 octombrie este 100% sigură.

Cu toate acestea, organizatorii au prezentat mai multe fotografii aeriene din care reiese că infrastructura circuitului este precară, în jurul pistei de concurs fiind doar pământ neexploatat. În urma noilor controverse, organizatorii au admis că mai au de lucru până la finalizarea circuitului, însă susţin ca toate proiectele vor fi finalizate la timp.

"Am acoperit cerinţele standard şi suntem 100% pregătiţi să găzduim cursa. Mai trebuie să muncim la terenul din jur şi la locurile de parcare, dar finalizam ultimele lucrări şi vom fi pregătiţi conform programului", a declarat un purtător de cuvânt al organizatorilor pentru publicaţia locală The Korea Herald.

Marele Premiu al Coreei de Sud a născut numeroase controverese în lumea Formulei 1, în special după ce FIA şi-a încălcat propriul regulament prin omologarea circuitului cu peste două luni întârziere faţă de termenul limită.

Via | ITV

Taguri: Coreea de Sud

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru