Coreea de Sud neaga anularea cursei de F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.04.2010
Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud sustin ca lucrarile la circuitul de Formula 1 sunt avansate si neaga ca evenimentul risca sa fie anulat.

Publicatia germana Focus a dezvaluit luni ca lucrarile la circuitul din apropiere de Seul sunt intarziate, ceea ce ar putea conduce la anularea editiei inaugurale a Marelui Premiu din Coreea de Sud.

Informatia a fost preluata rapid de intreaga presa internationala, insa organizatorii sustin ca lucrarile de constructie sunt avansate si ca Bernie Ecclestone este incantat de ceea ce a vazut la ultima vizita efectuata la fata locului.

"Constructia circuitului este deja devansata fata de program si nu avem absolut nicio problema legata de finalizarea acesteia. Inteleg ca domnul Ecclestone este foarte fericit nu numai de progresele facute de circuit ci si de directia spre care se indreapta cursa din Coreea, iar el nu a ridicat niciun fel de ingrijorari sau intrebari", a declarat Chung Yung-Cho, seful circuitului situat la peste 300 de km de calitala Seul.

Marele Premiu al Coreei de Sud este programat in 24 octombrie, intre curselele din Japonia si Brazilia.

Via | BBC Sport

Taguri: Coreea de Sud

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru