Coulthard: "Button isi pericliteaza cariera la Honda"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
David Coulthard crede ca Jenson Button ar putea spune adio carierei de pilot daca Honda Racing nu gaseste la timp un cumparator pentru echipa.

Fostul pilot al celor de la McLaren Mercedes si Red Bull Racing considera ca Button este in pericol sa nu-si gaseasca o alta echipa pentru care sa concureze, in cazul in care Honda nu va reusi sa vanda team-ul.

"Nu poti fi 100% sigur ca asa se va intampla. Dar imi este greu sa-mi imaginez unde se va duce daca lucrurile nu merg", a declarat Coulthard pentru agentia de presa Reuters. "Sunt atat de multi piloti tineri acum si echipele au multe oportunitati de a agata acesti baieti".

In plus, scotianul sustine ca, chiar si in eventualitatea in care va pilota in F1 in acest an, Button va fi nevoit sa se lupte in coada plutonului, la fel ca si anul trecut. "In anii precedenti a fost de fiecare data plin de speranta si sa asteptari, dar acum trebuie sa priveasca lucrurile altfel. Trebuie sa se considere un pilot care concureaza pentru o echipa privata de la mijlocul grilei", a adaugat Coulthard.

Actualul consilier al echipei Red Bull nu crede in previziunile lui Ross Brawn, care considera ca Honda poate atinge un varf de performanta in 2009 daca va reusi sa concureze.

"Dupa sezonul prost de anul trecut, Honda a realizat dintr-o data ca masina pentru 2009 are un design de invingator si ca este o oportunitate grozava pentru toata lumea sa o cumpere", a mai spus el. "Nu cred ca este intamplator ca au dintr-o data un design de masina castigatoare. Cred ca Honda poate fi echipa de la coada plutonului in acest an".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru