Coulthard se retrage din DTM şi se concentrează pe afaceri

de Daniel Popescu
Joi, 18.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fostul pilot de Formula 1 David Coulthard a anunţat că se va retrage definitiv din sporturile cu motor la finalul sezonului 2012 al Campionatului German de Turisme.

După retragerea din Formula 1 de la finalul sezonului 2008, David Coulthard s-a refugiat în Campionatul German de Turisme, acolo unde concurează de trei ani.

Scoţianul a anunţat însă joi că etapa de la Hockenheim, ultima a sezonului şi care va avea loc chiar la finalul acestei săptămâni, va fi ultima pentru el în DTM şi în sporturile cu motor, urmând ca ulterior să se concentreze pe afacerile sale.

"Aştept cu nerăbdare ultimă cursă a ceea ce a fost un sezon incitant în DTM. Acest weekend va reprezenta ultima oportunitate de a concura la acest nivel, întrucât mă voi retrage din DTM şi mă voi concentra pe afacerile pe care le am şi, evident, pe familia mea. M-am bucurat de ultimii trei ani şi le doresc organizatorilor şi concurenţilor din DTM să aibă succes în acest campionat", a declarat el.

Urmareste Automarket
Coulthard a concurat în Formula 1 timp de 15 ani pentru echipe precum Williams, McLaren şi Red Bull şi şi-a trecut în cont 13 victorii.
În schimb, scoţianul nu a avut la fel de mult succes în DTM, cel mai bun rezultat al său fiind un loc cinci obţinut în acest sezon. În paralel cu activitatea din DTM, Coulthard este şi comentatorul postului britanic de televiziune BBC pentru cursele de Formula 1.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • mobius
    Chiar daca nu a castigat niciodata un CM, Coulthard aste pentru mine unul dintre pilotii foarte buni pe care i-a avut F1. Un tip talentat muncitor si rational, un exemplu de sportivitate, dar care a avut ceva mai putin noroc decat altii in clasarile din curse. Ii doresc viata lunga si la fel de frumoasa precum a avut-o pana acum.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru