DTM

Joi, 16 Iulie 2020 | Motorsport

Campionatul German de Turisme ar putea fi închis după sezonul 2020: "Nu putem continua fără sprijinul constructorilor germani"

Campionatul German de Turisme (DTM) riscă să fie închis după sezonul 2020. Audi se va retrage din competiție, în timp ce BMW nu a anunțat încă dacă va continua.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Motorsport

Audi se retrage din DTM la sfârșitul sezonului 2020: BMW va rămâne singurul constructor în Campionatul German de Turisme în 2021

Audi se va retrage din DTM la sfârșitul sezonului 2020 pentru a se concentra pe competiția de monoposturi electrice Formula E. În urma deciziei, BMW va fi unicul constructor în Campionatul German de Turisme începând din 2021.
Vineri, 13 Martie 2020 | General

Aniversare în familia Mercedes-Benz: sedanul de performanță 190 E 2.5-16 Evolution II împlinește 30 de ani la debut

Sedanul de performanță Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II împlinește 30 de ani de la prezentarea din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Motorul de 2.5 litri folosit de nemți dezvolta 235 de cai putere, iar în cazul versiunii de circuit, propulsorul livra până la 373 CP.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Motorsport

Audi și BMW au început testele cu noile modele destinate Campionatului German de Turisme: din 2019, RS5 DTM și M4 DTM vor miza pe motoare turbo de 2.0 litri

Audi și BMW, cei doi constructori auto implicați în Campionatul German de Turisme, au început testele cu noile modele destinate sezonului viitor din DTM. Începând cu 2019, mașinile pregătite de nemți vor miza pe motoare turbo de 2.0 litri cu patru cilindri.
Luni, 27 August 2018 | Motorsport

Debutant la 51 de ani: locul al cincilea pentru Alessandro Zanardi în a doua cursă de DTM de la Misano

Alessandro Zanardi, pilot oficial și ambasadorul mărcii BMW, a avut un weekend bun pe circuitul de la Misano. Pilotul italian a terminat cusa de duminică din cadrul DTM pe poziția a cincea, în ciuda faptului că pentru etapa desfășurată sub lumina reflectoarelor a ales să piloteze fără protezele pentru picioare.
Marti, 07 August 2018 | Motorsport

Sebastien Ogier și Alessandro Zanardi în DTM: invitați speciali în cursele de la Misano și Spielberg

Sebastien Ogier și Alessandro Zanardi vor concura în DTM. Cei doi piloți vor lua startul în etape diferite și nu vor puncta pentru echipele din care fac parte. Zanardi va concura pentru prima dată fără protezele pentru picioare în etapa de la Misano, cursă desfășurată în premieră în nocturnă.
Marti, 25 Iulie 2017 | Motorsport

Toată lumea vrea în Formula E: Mercedes se va retrage din DTM pentru a concura în competiția cu monoposturi electrice

Mercedes se va retrage din Campionatul German de Turisme (DTM) la sfârșitul sezonului 2018 pentru a concura cu propria echipă în competiția de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 05 Mai 2017 | Motorsport

Începe DTM: BMW, Audi și Mercedes se luptă și în 2017 pentru victorie în Campionatul German de Turisme

Sezonul 2017 din DTM aduce schimbări importante în formatul curselor și în regulamentul tehnic cu scopul de a crește spectacolul duelurilor dintre BMW, Audi și Mercedes.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Formula 1

Presă: Audi se va retrage din DTM şi Le Mans pentru a concura în Formula 1 din 2018

Volkswagen va concura în Formula 1 din sezonul 2018 cu brandul Audi, care se va retrage din Campionatul German de Turisme şi Campionatul Mondial de Anduranţă, potrivit presei germane.
Vineri, 13 Februarie 2015 | Motorsport

De ce trebuie să vezi "Adrenalin": trei opinii Automarket despre documentarul succesului BMW în motorsport

"Adrenalin" este un documentar care prezintă istoria participării BMW în sporturile cu motor din perspectiva oamenilor care au stat în spatele succesului constructorului german. Acesta poate fi vizionat în următoarea perioadă la Bucureşti în cinematograful Grand Cinema din complexul Băneasa Shopping City.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Motorsport

DTM 2015: Două curse în fiecare etapă, sâmbăta şi duminica. Hungaroring, eliminat din calendar

Fiecare etapă din cadrul Campionatului German de Turisme va avea începând din sezonul 2015 câte două curse, care vor avea loc sâmbăta şi duminica. Hungaroring a fost eliminat din calendarul sezonului 2015, care va avea astfel doar nouă etape.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Formula 1

Audi neagă orice interes de a renunţa la Le Mans şi DTM pentru Formula 1

Audi a negat speculaţiile din presă potrivit cărora intenţionează să concureze în Formula 1 din sezonul 2016 şi să se retragă din Campionatul Mondial de Anduranţă şi Campionatul German de Turisme.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Octombrie 2014 | Motorsport

Ekstrom a câştigat ultima cursă de DTM a sezonului. Audi a devenit campioana constructorilor

Mattias Ekstrom a obţinut victorie în etapa de la Hockenheim, ultima a sezonului din Campionatul German de Turisme. Audi a monopolizat podiumul şi a cucerit titlul constructorilor.
Sambata, 18 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi TT a primit o versiune sportivă dedicată curselor pe circuit

Audi TT va avea o versiune sportivă dedicată curselor pe circuit. Modelul va fi folosit în cadrul unei competiții monomarcă ce va însoți campionatul de turisme DTM în sezonul 2015.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM Hockenheim: Audi speră să învingă BMW în lupta pentru titlul constructorilor în ultima etapă a sezonului

Audi abordează ultima cursă a sezonului din Campionatul German de Turisme cu speranţa că va remonta deficitul care o separă de BMW pentru a-şi adjudeca titlul constructorilor.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Motorsport

Audi a obţinut la Zandvoort prima victorie în DTM din sezonul 2014

Mattias Ekstrom a obţinut duminică pe circuitul de la Zandvoort prima victorie a celor de la Audi în sezonul 2014 al Campionatului German de Turisme.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Luptă acerbă între BMW şi Audi pentru titlul constructorilor

BMW şi Audi sunt despărţite de numai 18 puncte în lupta pentru titlul constructorilor în Campionatul German de Turisme, iar confruntarea de la Zandvoort de la malul Mării Nordului ar putea fi decisivă.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Motorsport

Marco Wittmann a devenit matematic campion în DTM! Wehrlein a câştigat etapa de la Lausitzring

Pascal Wehrlein a obţinut prima victorie din carieră în Campionatul German de Turisme, în timp ce Marco Wittmann a cucerit matematic titlul cu două etape înainte de final după ce a obţinut locul şase.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Wittmann poate deveni matematic campion la Lausitzring

Marco Wittmann poate cuceri titlul pentru BMW în Campionatul German de Turisme cu ocazia etapei de la Lausitzring, în timp ce alţi cinci piloţi luptă pentru locul doi.
Luni, 18 August 2014 | Motorsport

Wittmann a câştigat cursa de DTM de la Nurburgring şi este aproape de titlu

Marco Wittmann, unul dintre piloţii celor de la BMW, a câştigat cursa de la Nurburgring şi este foarte aproape să devină campion în Campionatul German de Turisme.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Audi, Citroen, Aston Martin, WRC, Nurburgring, supercar, AMG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru