DTM

Luni, 04 August 2014 | Motorsport

Marco Wittmann a obţinut pe Red Bull Ring a treia victorie a sezonului în DTM

BMW a monopolizat podiumul în etapa de pe Red Bull Ring a Campionatului German de Turisme, iar Marco Wittmann şi-a conslidat poziţia de lider după ce a obţinut a treia victorie din acest an.
Vineri, 01 August 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Debut pitoresc pe Red Bull Ring în a doua jumătate a sezonului

Campionatul German de Turisme ajunge în acest weekend pe circuitul Red Bull Ring din Austria, acolo unde Audi, BMW şi Mercedes vor lupta pentru victorie într-un decor pitoresc cu munţi şi pajişti verzi.
Luni, 14 Iulie 2014 | Motorsport

BMW a obţinut o nouă victorie în DTM prin Maxime Martin, câştigătorul etapei de la Moscova

Maxime Martin a câştigat cursa de la Moscova din cadrul Campionatului German de Turisme şi a obţinut astfel al treilea succes pentru BMW în acest sezon.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Competiţia germană ajunge la Moscova

Moscova găzduieşte în acest weekend a cincea etapă a Campionatului German de Turisme, acolo unde Audi caută prima victorie a sezonului.
Luni, 30 Iunie 2014 | Motorsport

Mercedes a câştigat cursa de DTM de la Norisring prin Robert Wickens

Robert Wickens a obţinut victoria pentru Mercedes în etapa de la Norisring din cadrul Campionatului German de Turisme. Podiumul a fost completat de Audi prin Jamie Green şi Mattias Ekstrom.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Audi îşi propune să obţină la Norisring prima victorie a sezonului

Fără nicio victorie în primele trei etape din cadrul Campionatului German de Turisme, Audi îşi propune să spargă gheaţa pe circuitul de la Norisring pentru a-şi consolida prima poziţie în clasamentul constructorilor, însă BMW speră să le încurce planurile.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Feature

REPORTAJ: Maghiarii, DTM-ul şi autostrăzile

Hungaroring este cel mai apropiat circuit la standarde internaţionale. Se află la 850 km de Bucureşti şi poţi ajunge acolo după un drum de o zi. Etapa DTM care a avut loc în weekend-ul trecut a fost o ocazie bună de a testa noile segmente de autostradă către capitala Ungariei.
Luni, 02 Iunie 2014 | Motorsport

Wittmann a obţinut a doua victorie pentru BMW în etapa de DTM de la Hungaroring

Marco Wittmann a câştigat etapa de la Hungaroring din cadrul Campionatului German de Turisme şi, cu două victorii în acest sezon, a preluat conducerea clasamentului general.
Vineri, 30 Mai 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Luptă intensă pentru victorie la prima prezenţă la Hungaroring după 26 de ani

Campionatul German de Turisme revine la Hungaroring pentru prima oară după mai bine de un sfert de secol, iar Audi, BMW şi Mercedes sunt pregătiţi să reia lupta pentru supremaţie.
Luni, 19 Mai 2014 | Motorsport

Victorie surprinzătoare pentru Mercedes în etapa de DTM de la Oschersleben

Mercedes a obţinut duminică o victorie surprinzătoare în etapa de DTM de la Oschersleben prin Christian Vietoris, care a avut o strategie inspirată în contextul reprizelor de ploaie şi a intrărilor pe circuit ale maşinii de siguranţă.
Vineri, 16 Mai 2014 | Motorsport

Avancronică DTM: Audi pregăteşte ofensiva împotriva BMW la Oschersleben

Audi speră să câştige cursa de la Oschersleben din cadrul Campionatului German de Turisme după ce BMW a triumfat în etapa inaugurală de la Hockenheim.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Formula 1

Di Resta nu exclude plecarea în IndyCar sau DTM în 2014

Paul di Resta nu exclude posibilitatea de a concura în IndyCar sau DTM în sezonul următor ca urmare a faptului că locul său la Force India nu este încă sigur.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Septembrie 2013 | Formula 1

Mercedes, interesată să-i ofere lui Massa un loc în DTM

Mercedes a dezvăluit că va analiza posibilitatea de a-i oferi lui Felipe Massa în loc în Campionatul German de Turisme, dacă brazilianul îi va aborda pe germani în acest sens.
Joi, 22 August 2013 | Feature

REPORTAJ: Prezent şi trecut pe Nurburgring - între DTM 2013 şi românul care a bătut germanii la ei acasă

Mereu mi-am dorit să văd cu ochii mei Nurburgring-ul, locul sinonim cu motorsportul, un fel de Mecca pentru orice petrolhead. Am reuşit datorită invitaţiei BMW de a vedea live etapa cu numărul şapte din calendarul DTM.
Luni, 19 August 2013 | Motorsport

BMW M4 va alerga în DTM în sezonul 2014

Directorul diviziei de motorsport de la BMW a confirmat faptul că marca va folosi viitorul M4 în competiţii începând cu sezonul 2014.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Motorsport

VIDEO: Kubica şi Glock au testat în DTM pentru Mercedes şi BMW

Robert Kubica şi Timo Glock au testat joi la Valencia maşinile de DTM puse la dispoziţie de Mercedes şi BMW, iar germanul a semnat deja un contract pentru sezonul 2013.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Formula 1

Glock şi Kubica testează în DTM pentru BMW şi Mercedes

Timo Glock şi Robert Kubica vor testa în această săptămână pentru BMW şi, respectiv, Mercedes în cadrul sesiunii de evaluare de la Valencia din Campionatul German de Turisme.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | Formula 1

OFICIAL: Glock pleacă de la Marussia şi se îndreaptă spre DTM

Timo Glock va părăsi Marussia pentru a face loc unui pilot care poate aduce bani la echipă, germanul urmând să se refugieze în DTM, potrivit presei internaţionale.
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Modele noi

BMW M3: ediţie specială dedicată succesului în DTM

BMW Motorsport sărbătoreşte succesul înregistrat în DTM cu o ediţie specială a lui M3. BMW M3 DTM Champion Edition va fi oferit în doar 54 de exemplare şi poartă semnătura lui Bruno Spengler, campionul BMW în DTM.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Motorsport

BMW a câştigat toate cele trei titluri în DTM la revenirea în competiţie după 20 de ani

BMW şi-a adjudecat duminică titlul piloţilor, titlul echipelor şi titlul constructorilor în Campionatul German de Turisme, în primul sezon de la revenirea în competiţie după o absenţă de 20 de ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Audi, Citroen, Aston Martin, WRC, Nurburgring, supercar, AMG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru