BMW M3: ediţie specială dedicată succesului în DTM

de Sebastian Toma
Miercuri, 05.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Motorsport sărbătoreşte succesul înregistrat în DTM cu o ediţie specială a lui M3. BMW M3 DTM Champion Edition va fi oferit în doar 54 de exemplare şi poartă semnătura lui Bruno Spengler, campionul BMW în DTM.

Esential 54 de unităţi BMW M3 DTM Champion Edition vor fi construite.
99.000 de euro este preţul de pornire al acestei ediţii pe piaţa din Germania.
BMW M3 a primit o nouă ediţie specială, numită DTM Champion Edition, dedicată victoriei din DTM în sezonul 2012. Ediţia specială va fi disponibilă în doar 54 de exemplare, toate echipate din fabrică cu pachetul Competition, M Drive, transmisia M DCT Drivelogic şi pachetul M Driver. Pe lângă acestea, dotările standard includ scaune încălzite, sistem de navigaţie şi senzori de parcare. Fiecare din cele 54 exemplare prezintă autograful lui Bruno Spengler pe un ornament din fibră de carbon montat pe bord.

Pe lângă faptul că vor avea autograful lui Bruno Spengler, toţi cei 54 de proprietari vor participa la cursul BMW M Fascination Nordschleife, sub supravegherea atentă a aceluiaşi pilot. În cadrul acestui program special, derulat pe celebrul circuit Nordschleife, clienţii vor putea să conducă pe circuitul pe care a fost dezvoltat modelul M3.

Editiţa DTM Champion a lui BMW M3 va fi construită la uzina din Regensburg începând cu luna februarie a anului 2013, iar fiecare exemplar are un preţ de pornire de 99.000 de euro cu TVA inclus pentru piaţa din Germania.

La nivel estetic, ediţia specială a lui BMW M3 prezintă un aspect care imită modelul pe care l-a condus actualul campion DTM în sezonul 2012. Astfel, caroseria este vopsită în nuanţa Frozen Black Metallic, iar anumite ornamente sunt vopsite într-o nuanţă mată de negru. Plafonul din fibră de carbon poartă celebrele dungi BMW M, la fel ca şi capacul portbagajului. Geamurile din spate prezintă steagul Canadei şi indicativul lui Spengler. Interiorul prezintă ornamente din fibră de carbon, iar secţiunea din faţa pasagerului prezintă autograful lui Bruno Spengler încastrat în ornament, alături de numărul exemplarului din ediţia limitată DTM Champion Edition. Motorizarea V8 aspirată nu prezintă nicio modificare, după cum este şi cazul transmisiei şi a altor elemente care ar putea schimba dinamica lui M3.

Via BMW

Comentarii (1)

  • tare mi as dori ca BMW sa sarbatoareasca un viitor eveniment asemanator cu o serie limitata de 10 unitati ,,exemplu,,si sa le doneze !!cui?....fanilor de rand cu venituri modeste,unora care investesc bani si sentimente in,, pisicutele ,,ursuletii,,sau 5 erurilor vechi de 10 ,15 sau 20 de ani,capitalul de imagine le ar creste mult mai mult decat o reclama de sute de mii sau milioane de euro
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru