Di Resta nu exclude plecarea în IndyCar sau DTM în 2014

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta nu exclude posibilitatea de a concura în IndyCar sau DTM în sezonul următor ca urmare a faptului că locul său la Force India nu este încă sigur.

Esential 2010 este sezonul in care a debutat Paul di resta in Formula 1
4 este cel mai bun rezultat inregistrat de Paul di Resta in cariera (Singapore 2012 si Bahrain 2013)
121 de puncte a obtinut Paul di resta in cele trei sezoane petrecute in Formula 1
Force India nu a luat încă o decizie în privinţa liniei de piloţi pe care o va alinia în sezonul 2014, însă presa internaţională speculează că unul dintre piloţii vizaţi de echipă este Nico Hulkenberg.

Germanul ar putea reveni la Force India în cazul în care nu semnează cu Lotus, motiv pentru care Paul di Resta se gândeşte deja la alternativele pe care le are.

Scoţianul a admis că, în contextul în care numărul locurilor disponibile este limitat, în special pentru piloţii fără sprijin financiar, ia în calcul inclusiv posibilitatea de a concura în IndyCar sau de a reveni în Campionatul German de Turisme (DTM), competiţie pe care a câştigat-o în 2010.

"Mi-am construit o reputaţie bună în DTM şi sunt şi alte oportunităţi în alte câteva competiţii.

Întotdeauna am fost un pic îngrijorat în privinţa siguranţei din IndyCar, dar dacă analizez logic este o opţiune serioasă datorită succesului pe care îl are competiţia", a declarat el citat de publicaţia britanică The Guardian.

Totuşi, obiectivul principal al lui di Resta rămâne acela de a concura în Formula 1, mai ales că acum are o experienţă de trei sezoane alături de Force India.

"Ei ştiu de ce sunt capabil, ştiu că pot obţine rezultate. Mă simt ca un bun de preţ al echipei, dar nu pot să iau decizia pentru ei şi trebuie să le respect hotărârea. Lucrurile devin dificile pentru a obţine locuri la echipe din mijlocul plutonului, aşa că trebuie să fiu mulţumit cu ceea am făcut şi cred că în ultimele patru curse am făcut ce mi s-a cerut. Trebuie să vedem, discutăm, dar asta este tot ce pot face. Nimic nu este confirmat", a adăugat el.

Via The Guardian

Comentarii (3)

  • JugaruGabi
    Ar fi pacat sa plece. E bun si are ambitie. Ii trebuie ceva mai performant.
    8 1
  • Mie mi-a placut DiResta, era rapid si agresiv cand trebuia sa fie, calm si rabdator cand trebuia sa fie. Din pacate, in ultimele curse ale sezonului nu a mai fost nici una, nici alta, si chiar acela era momentul in care trebuia sa livreze, sa-si arate valoarea, si mi se pare ca si-a cam ratat momentul. Pacat...
    7 0
  • klausnake
    Lasa ca e bine ca ramane rahatul ala de Maldonado in F1,pilotii cu talent mai bine pleaca catre alte competitii...
    Tare cred ca urmeaza sa-mi iau adio de la F1,nu mai este ce a fost si nici nu cred ca va mai fii vreodata.S-a transformat incet si sigur intr-o lupta pentru bani si imagine si cam atat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru