Coulthard va pilota un monopost Red Bull in Columbia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.04.2010
David Coulthard va pilota sambata un monopost Red Bull in Bogota la o altitudine de 2600 de metri.

Red Bull Racing continua programul de popularizare al Formulei 1 si, dupa o escala in Irlanda de Nord in luna martie, David Coulthard va calatori pana in Columbia pentru a oferi fanilor o demonstratie cu monopostul Red Bull din sezonul precedent.

Evenimentul va marca o premiera pentru fostul pilot scotian, care va concura la o altitudine record de 2640 metri.

"Voi fi pentru prima oara in Columbia, dar am vizitat America de Sud de mai multe ori, asa ca ma astept la o primire calduroasa. Totusi, sunt sigur ca columbienii au propria lor cultura si stil de viata, iar eu nu am nicio experienta de acest gen. Nu am pilotat niciodata o masina de Formula 1 la o astfel de altitudine si, chiar daca puterea motorului va fi mai mica pentru ca nivelul de oxigen este mai mic, sunt sigur ca vom oferi publicului un show grozav", a declarat el.

Coulthard este in prezent consultant al echipei Red Bull Racing, comentator pentru postul de televiune BBC, iar in 2010 va concura in Campionatul German de Turisme pentru Mercedes.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • Coulthard
    Highlander coulthard un super pilot:) si un bun comentator BBC !!! cine stie cunoaste..!!!! nu tvr' .Abia astept sal vad in DTM
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru