Coulthard va pilota un monopost Red Bull in Romania!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.03.2009
David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing in statiunea Mamaia pe 2 mai 2009.

Fanii Formulei 1 din tara noastra au un adevarat motiv de bucurie, pentru ca peste aproximativ o luna acestia vor putea lua pentru prima oara pulsul acestei competitii in cadrul unui eveniment organizat in Romania.

Fost pilot al echipelor McLaren Mercedes si Red Bull Racing, David Coulthard va sosi pentru prima oara in Romania si, alaturi de Red Bull, va participa la o demonstratie in cadrul careia va pilota un monopost de Formula 1 Red Bull in statiunea Mamaia.

Evenimentul va avea loc pe 2 mai 2009 si reprezinta prima demonstratie de acest gen ce se desfasoara in Romania. Demonstratia lui Coulthard va avea loc pe Bulevardul Mamaia, iar intrarea spectatorilor va fi libera.

Data de 2 mai nu a fost aleasa intamplator de organizatori, evenimentul urmand sa aiba loc odata cu traditionala deschidere a sezonului estival si coincide si cu vacanta de 1 mai.

In prezent, Coulthard este pilotul de rezerva al echipei Red Bull pentru sezonul 2009 si indeplineste in paralel rolul de comentator de Formula 1 pentru televiziunea britanica BBC.

Comentarii (5)

  • URAAAAAA
    De abia astept...inca un drum Iasi-Constanta!! O sa vad si eu live un monopost!! BINE REDBULL !!!
    0 0
  • super tare
    Desi 2 mai o sa fie plin de distrusi pe acolo.
    0 0
  • :X
    foarte tare.. era visul meu sa ajung pe un circuit, la o cursa.. ceea ce se va intampla in mamaia este un foarte bun inceput.. sunt din Constanta si abia astept.. cat despre distrusi.. nu trebuie sa dam importanta.. o sa fie ceva foarte frumos si asta conteaza cel mai mult.. buna idee a celui care a luat initiativa..
    0 0
  • :D:D:D
    asta sigur nu e pacaleala asa inainte de 1 aprilie? ;)))
    0 0
  • Serios?
    Serios? Si marmota......
    Apropo, maine e 1 aprilie, nu azi, nu mai puteati astepta o zi?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru