Crezi că poţi fi cel mai rapid mecanic la pit stop? Red Bull Night Race te invită la concurs!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 17.08.2011
Dacă crezi că poţi fi cel mai rapid mecanic la schimbul de pneuri, Red Bull îţi pune la dispoziţie un monopost Red Bull Racing pe care să-ţi exersezi viteza la pit stop. Concursul va avea loc în Player Summer Club din Bucuerşti în 24 august.

Fanii români ai Formulei 1 vor putea să experimenteze pe viu ce înseamnă să faci parte din echipa de mecanici ai unei mari echipe din Marele Circ. Dacă crezi că poţi fi cel mai rapid la schimbarea pneurilor, Red Bull te invită la Red Bull Night Race, o întrecere directă, în echipe de câte doi, a celor mai rapizi "mecanici" din România.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 august, începând cu ora 23, la Player Summer Club din Bucureşti. Evident, schimbul de pneuri se va face pe un monopost Red Bull Racing. Tot ce trebuie să faci este să-ţi iei un prieten şi să te prezinţi la locul faptei, acolo unde au loc şi înscrierile în competiţie. Singurul criteriu de departajare va fi timpul în care este efectuat schimbul de pneuri, cei mai rapizi dintre participanţi urmând să primească premii interesante.

Nu va lipsi nici sărbătorirea cu şampanie pe podium, astfel că atmosfera de Formula 1 completată de elementele vizuale şi de materialele high-tech va fi la ea acasă.

Comentarii (6)

  • Nu cred ca asta e stirea cea mai importanta a zilei.
    22 11
  • Interesanta campania celor de la Red Bull cateva lucruri as vrea sa intreb exista o limita de varsta pentru pariticiparea la acest concurs? campania va avea loc in mai multe tarii decat Romania? Care reprezentatii ai celor de la RBR vor veni? Totusi dupa campania ar fi interesanta o analiza a celui mai bun pit-stop scos de mecanicii acestui concurs comparat cu munca unor mecanicii chiar ai celor de la RBR ar fi interesantaL(
    7 15
  • marius_kji nu te bagi la concurs poate ar avea nevoie de tine in echipa lor:)
    5 15
  • daniel
    @dmd
    vino pe formula1-okka.blogspot.com ... poate stirea cu shumi ti se va parea mai interesanta .
    16 2
  • Yal
    Du-te tu,poate fac concurentii cu tine incalzirea.
    2 18
  • ps
    Si yal si pe dmd,ca va potriviti.
    2 18

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru