Cum abordează echipele vacanţa de vară

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.08.2010
Candidatele la titlul mondial din acest sezon abordează în mod diferit vacanţa forţată de două săptămâni din luna august.

Formula 1 traversează o perioadă de patru săptămâni de pauză în cadrul căreia, conform regulamentului, fiecare echipă trebuie să înceteze complet munca la fabrică timp de două săptămâni.

Perioada exactă a pauzei a rămas la latitudinea fiecărei echipe, iar candidatele la titlu au optat pentru trasee diferite din acest punct de vedere.

Astfel, McLaren, Mercedes GP şi Williams au decis să închidă fabritcile începând de luni până duminica viitoare, în timp ce toate cele trei echipe debutante, Hispania Racing, Virgin şi Lotus, vor întrerupe lucrul începând de miercuri. În schimb, Red Bull Racing şi Force India vor întrerupe activitatea începând de săptămâna viitoare.

În ceea ce priveşte programul piloţilor din această perioadă, Mark Webber, liderul clasamentului general, a ales să petreacă vacanţa în sudul Franţei, în timp ce coechipierul său de la Red Bull, Sebastian Vettel, este încă indecis. Fernando Alonso va petrece timpul la reşedinţa sa din Elveţia şi în Spania, alături de familie şi prieteni, în timp ce Felipe Massa va reveni în Europa după o vacanţă în Brazilia.

Acelaşi traseu îl va aborda şi Rubens Barrichello, în timp ce Nico Hulkenberg pregăteşte o vacanţă alături de prietena sa.

Jenson Button a profitat de pauză pentru a obţine un rezultat satisfăcător în tradiţionalul triatlon din Londra, în timp ce Adrian Sutil va rămâne la reşedinţa sa din Elveţia.

Formula 1 se va relua în weekendul 27-29 august cu Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru