Cursa de Formula 1 din Canada din 14 iunie a fost amânată: organizatorii spun că va fi reprogramată în acest an

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Miercuri, 08.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marele Premiu de Formula 1 al Canadei din 14 iunie a fost amânat, însă organizatorii afirmă că etapa va fi reprogramată pentru sfârșitul acestui an.

Marele Premiu al Canadei a devenit a noua cursă a sezonului de Formula 1 care este amânată sau anulată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.

Cursa de pe circuitul de la Montreal era programată în 14 iunie și devenise prima cursă a sezonului ca urmare a anularii sau amânării primelor 8 runde.

"Amânarea cursei nu a fost o decizie ușoară. În ultima lună am comunicat constant cu Formula 1 și reprezentanții orașului Montreal. Știm directivele lansate de autoritățile sanitare și urmăm sfaturile oferite de autorități", menționează oficialii cursei.

Totuși, reprezentanții Formulei 1 afirmă că Marele Premiu al Canadei va fi reprogramat spre finalul acestui an, motiv pentru care toate biletele achiziționate de fani vor rămâne în continuare valide.

"Așteptăm cu nerăbdare să călătorim spre incredibilul oraș Montreal și, chiar dacă așteptarea va fi un pic mai lungă, va fi un spectacol grozav când vom ajunge acolo mai târziu în acest an", a precizat Chase Carey, președintele și CEO-ul Formulei 1.

În urma acestei decizii, sezonul 2020 al Formulei 1 ar urma să înceapă în 28 iunie cu Marele Premiu al Franței.

Echipele au anunțat însă deja că anticipează că noul sezon va debuta în cel mai bun caz în luna iulie, cel mai probabil cu Marele Premiu al Marii Britanii din 19 iulie.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru