Cursa din Coreea de Sud ar putea fi afectată de un taifun

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marele Premiu al Coreei de Sud ar putea fi afectat duminică de un taifun, potrivit serviciilor de meteorologie de la Seul.

Desfăşurarea Marelui Premiu al Coreei de Sud de la sfârşitul acestei săptămâni este în pericol prin prisma atenţionărilor emise de meteorologi. Agenţia de stat Yonhap a anunţat că taifunul Fitow va afecta extremitatea sudică a Coreei de Sud, zona în care se afla şi circuitul Yeongham.

În cazul în care îşi va face apariţia, taifunul va aduce precipitaţii abundente şi rafale puternice de vânt care ar putea pune în pericol desfăşurarea cursei de duminică. În prezent, site-ul oficial al Formulei 1 afirmă că ziua de duminică va fi afectată de furtuni, temperatura maximă urmând să fie de aproximatv 26 de grade.

Coreea de Sud a avut o problemă asemănătoare şi la prima ediţie din 2010, când o ploaie puternică a determinat organizatorii să amâne startul cursei.

Via GMM

Comentarii (1)

  • andrey_1293
    Poate sa fie afectata si de apocalipsa, oricum la primul strop de ploaie se da steagu rosu. Din istoria recenta mi-aduc aminte cursa memorabila de la Nurburgring 2007. Un adevarat spectacol, masini care ieseau in afara circuitului peste tot. Curse ca astea n-or sa mai fie.
    15 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru