Cursa din Coreea de Sud va fi anulată numai după 11 octombrie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.10.2010
FIA va decide dacă va anula sau nu Marele Premiu al Coreei de Sud cel mai devreme în 11 octombrie.

Speculaţiile privind organizarea Marelui Premiu al Coreei de Sud vor acapara întreaga atenţie în weekendul de la Suzuka, în contextul în care FIA a amânat orice decizie în această privinţă până în 11 octombrie.

Cu numai 11 zile înainte de primele antrenamente libere, oficialii forului mondial vor efectua ultima inspecţie a circuitul din apropiere de Seul, care va deveni astfel decisivă pentru a stabili dacă cursa programată în 24 octombrie va mai avea loc sau nu.

În acest moment, circuitul este departe de a fi finalizat, iar săptămână a fost marcată şi de un accident de muncă, după ce o macara s-a prăbuşit peste tribuna principală a circuitului. Deşi pagubele sunt minore, incidentul a atras atenţia presei internaţionale asupra problemelor cu care se confrunta organizatorii pentru finalizarea lucrărilor. Aceştia mai au la dispoziţie doar 10 zile pentru a turna ultimul strat de asfalt al circuitului, iar finalizarea lucrărilor depinde foarte mult şi de condiţiile meteo.

Eventuala anulare a cursei va reprezenta o lovitură pentru imaginea Coreei de Sud şi a Formulei 1 în ansamblu, pe lângă bulversarea luptei pentru titlul mondial în care sunt implicaţi nu mai puţin de 5 piloţi.

Via | Joe Saward

Taguri: Coreea de Sud

Comentarii (2)

  • Cursa
    Sigur va fi anulata.
    Dar speram ca vor termina pana la urma.
    11 2
  • premiera
    Ar fi o premiera pentru asiatici sa nu resuseasca ceva ce si-au propus.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru