David Richards ar putea prelua Renault

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.09.2009
David Richards a devenit favorit la preluarea functiei de sef la Renault, presa internationala speculand ca britanicul ar putea chiar sa cumpere intreaga echipa de la francezi.

Seful companiei Prodrive a fost vazut pe parcursul zilei de miercuri la sediul central al echipei Renault de la Enstone, trezind suspiciuni ca se afla in negocieri cu francezii pentru a-l inlocui pe Flavio Briatore.

Informatia vine la numai cateva ore dupa ce Briatore si Pat Symonds au fost indepartati de la echipa in urma scandalului in care a fost implicata Renault la Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008. In cazul in care va primi unda verde de la FIA sa participe la cursele ramase din acest sezon, Renault trebuie sa gaseasca urgent inlocuitori pentru Briatore si Symonds, in caz contrar strategia echipei urmand sa fie pusa in perciol.

Pe de alta parte, se speculeaza ca Richards ar putea chiar sa cumpere echipa de la Renault, in cazul in care constructorul francez va decide sa se retraga din Formula 1 in lumina scandalului in care este implicata. Richards nu ar fi la prima "descalecare" la Renault, britanicul indeplinind pentru scurt timp functia de sef in sezonul 1998, pe vremea cand echipa purta numele de Benetton.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr.

din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Via | SpeedTV

Comentarii (9)

  • Richards
    spune ca nu a fost contactat si a negat : http://www.motorsport.com/news/article.asp?ID=345461. Poate vine Prost. Vom vedea ...
    0 0
  • ...
    complicat,din ce in ce mai complicat pentru Renault..
    0 0
  • David Richards ar putea prelua Renault
    si pe alte forumuri se discuta despre suspendarea echipei din anul competitional si poate chiar si la anul,
    0 0
  • @michelle_b
    But in a newspaper article, it is reported that "Richards told The Times he had not been contacted by the French company as of last night." Care ziar spune asta? Pe The Times nu am gasit nimic despre chestia asta. Deci nu stiu daca merita sa acordam incredere :)
    0 0
  • Dani ...
    daca discutam de dragul discutiei arata-mi care ziar spune ca vine ? Si ma refer la declaratii, nu un articol. Articole sunt ambele nu-i asa ?
    0 0
  • @michelle_b
    Speculatiile lansate de Speed TV se bazeaza pe vizita facuta de David Richards la Enstone. Informatia a fost confirmata din alte surse si de F1 Fanatic.
    0 0
  • Dani ...
    F1 Fanatic NU a confirmat!!! Citez: "According to an article on Speed TV, David Richards was spotted at Renault’s Enstone factory recently, leading to suggestions that the Prodrive boss could be about to step in." Adica, tradus, se refera tot la opinia personala a lui Adam Cooper. Daca fiecare persoana care a intrat de cind cu scandalul in fabrica de şasiuri de la Enstone ar urma la conducerea echipei, cred ca ar fi cam mare aglomeratia de CEO pe-acolo :)
    0 0
  • @michelle_b
    ma refeream la ultimul paragraf: "Update: I’ve just heard from a source of my own that Richards was at the Renault factory today".
    0 0
  • Dani...
    articolul de pe timesonline, pe care nu il gaseai: http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/formula_1/article6837770.ece :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru