F1 Singapore: Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente libere. Sainz pe locul 2

de Alexandru Monenciu
Vineri, 15.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore. Locul secund a fost ocupat Carlos Sainz, iar Max Verstappen a stabilit al treilea rezultat al sesiunii.

Formula 1 se află zilele acestea în Singapore, unde duminică va loc Marele Premiu pe circuitul Marina Bay. Prima sesiune de antrenamente libere s-a încheiat, iar piloții Ferrari au fost cei mai rapizi.

După primele 30 de minute, Lando Norris a stabilit cel mai rapid rezultat pe pneuri medii, dar apoi piloții și-au încălțat monoposturile cu pneuri soft. Sesiunea a fost întreruptă de steaguri galbene, după ce o șopârlă și-a făcut apariția pe circuit.

La scurt timp după ce au fost arătate steagurile verzi, Charles Leclerc a preluat conducerea cu un rezultat de 1 minut și 33.350 secunde. La doar 0.078 secunde a venit coechipierul său de la Ferrari, Carlos Sainz. Pe locul 3 a încheiat Max Verstappen.

Lando Norris a încheiat prima sesiune de antrenamente pe locul 4, urmat, pe rând, de Lewis Hamilton, George Russell, Sergio Perez, Fernando Alonso, Yuki Tsunoda și Esteban Ocon.

Lance Stroll a stabilit al 11-lea rezultat al sesiunii, iar Pierre Gasly a fost al 12-lea.

Pe locul 13 a încheiat Alexander Albon, iar pe 14 Valtteri Bottas, confirmat pentru sezonul 2024 de către echipa Alfa Romeo.

Restul locurilor au fost ocupate de Kevin Magnussen, Liam Lawson, Nico Hulkenberg, Zhou Guanyou (și el pilot Alfa Romeo în 2024), Oscar Piastri și Logan Sargeant.

via Formula 1

Comentarii (5)

  • Șampionii-oole,oole, olee
    Daca se dadea titlul pentru rezultatele din antrenamente ( mai ales din primele 2), Ferrari erau deja campioni!
    Astia's ca bugetarii nostri, iau un vagon de bani si performanta...ciuciu!
    4 1
  • Masterplan
    Pronto, Charles! Sbinalla
    1 0
  • Cand esti prea bun si te cam plictisesti, incepi sa faci tot felul de chesatii ciudate, sa iti impui tot felul de restrictii.
    Gen verstappen si perez pleaca din afara top 10.
    Nue nici o problema, caci stim prea bine ce a reusit perez anul trecut cand a fost fortat la pituri in primul tur si astfel de pe ultimul loc in turul 2 (parca) a terminat pe locul 2. (In anglia daca nu ma insel)
    Si de aia acum, fiind semizei pe circuit, fac jonglerii (nu pe fata ca ar fi penalizati), dar, DRACU, e plictisitor pentru verstappen cel putin.
    Omu daca e primul, gata game over, el concureaza singur, la modul literar, direct. Nu e nimeni sa ii fie competitor, perez, fiind singurul mai aproape, dar tot cu o clasa inapoi.
    Asadar, daca pleaca de la jumatea plutonului, si nu are parte de retarzi care sa forteze nota (mick schumacker 2022 cand la final de cursa cu masina lui verstappen cu damage, aproape ca l-a scos definitiv desi nu avea skillul necesar) va fi o cursa interesanta pentru el, cu depasiri & stuff.
    0 3
  • Dacă vorbim de aceeași cursa si dacă bine țin minte Perez a câștigat aceea cursă si da, de pe ultimul loc in turul 2… și puțin ajutat de noroc, Hamilton avea COVID (cea mai mare dobitocie a speciei umane), deci nu a participat, iar Verstappen si Leclerc au ieșit din acea cursa, oricum o performanța incredibila, ceva ce n-o să uite niciodată si nu doar el!!! De menționat că era la penultima cursă cu Race Point… cred că încă plâng dupa el. Mari măgarii (pardon, jocuri politice) se mai întâmplă si prin F1…
    1 0
  • Alin se referă la Silverstone 2022
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru