Charles Leclerc

Sambata, 20 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Max Verstappen în China: victorie în cursa de sprint și pole pentru cursa mare

Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint a sezonului 2024. Câteva ore mai târziu, triplul campion mondial a obținut și un nou pole position pentru Marele Premiu al Chinei, cu Sergio Perez și Fernando Alonso pe locurile 2 și 3.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Luni, 25 Martie | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Australia. Max Verstappen, abandon din motive tehnice

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Australia. Alături de spaniol, pe podium, s-au mai aflat Charles Leclerc și Lando Norris.
Vineri, 22 Martie | F1 TOP

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Australia

Charles Leclerc a avut cel mai bun rezultat în a doua sesiune de antrenamente din Australia. Monegascul de la Ferrari a fost urmărit îndeaproape de Max Verstappen și de Carlos Sainz.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 01 Martie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Bahrain, în fața lui Leclerc și Russell

Max Verstappen și-a trecut în cont primul pole position din 2024 înaintea primei curse din noul sezon de Formula 1. În spatele triplului campion en-titre se află Charles Leclerc și George Russell.
Marti, 27 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în ultima zi de teste

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste înaintea de startul noului sezon de Formula 1. Imediat în spate, la mai puțin de o jumătate de zecime de secundă a fost George Russell.
Marti, 13 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24

Ferrari a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost este botezat SF-24 și primește o grafică nouă, cu mai multe accente albe și galbene.
Vineri, 26 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc rămâne la Ferrari și după 2024

Charles Leclerc a semnat un nou contract cu Scuderia Ferrari. Pilotul monegasc va rămâne la echipa italiană pentru mai multe sezoane.
Luni, 18 Decembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Ferrari anunță data lansării monopostului din 2024

Ferrari este prima echipă de Formula 1 care anunță data lansării oficiale a monopostului pentru sezonul 2024. Prezentarea noului monopost Ferrari va avea loc la mijlocul lui februarie.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen încheie sezonul cu o nouă victorie. Leclerc și Russell pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, reușind astfel să încheie sezonul 2023 cu încă o victorie categorică. În spatele său s-au clasat Charles Leclerc pe locul 2, respectiv George Russell pe locul 3.
Sambata, 18 Noiembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Las Vegas. Carlos Sainz, penalizat cu 10 poziții pe grilă

Charles Leclerc a obținut un nou pole position înaintea Marelui Premiu din Las Vegas. Monegascul de la Ferrari va împărtăși prima linie cu Max Verstappen, care va beneficia de o penalizare de 10 poziții pe grilă acordată lui Carlos Sainz Jr.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Octombrie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în SUA. Hamilton și Leclerc, descalificați

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite. Hamilton și Norris au completat podiumul, dar septuplul campion mondial a fost, ulterior, descalificat, împreună cu Charles Leclerc.
Sambata, 21 Octombrie 2023 | F1 TOP

Formula 1 SUA: Charles Leclerc, pole în Texas! Verstappen, pe locul 6 după ce i s-a șters cel mai bun tur

Charles Leclerc a obținut un nou pole position pe Circuit of the Americas, circuitul care găzduiește Marele Premiu al Statelor Unite. Monegascul va pleca din prima poziție în grand prix-ul de duminică, în timp ce Max Verstappen este nevoit să se mulțumească doar cu poziția a 6-a pe grilă.
Vineri, 15 Septembrie 2023 | F1 TOP

F1 Singapore: Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente libere. Sainz pe locul 2

Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore. Locul secund a fost ocupat Carlos Sainz, iar Max Verstappen a stabilit al treilea rezultat al sesiunii.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu cursa de Formula 1 de la Monza, alături de prima companie românească partener Ferrari

Cursa de Formula 1 de la Monza s-a văzut frumos din tribune, chiar dacă a adus doar un loc 3 pentru Ferrari. Italienii știu să se bucure de motorsport, iar noi am fost acolo să-i vedem alături de prima companie românească din istorie care susține Ferrari.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, victorie în cursa de sprint din Azerbaidjan

Sergio Perez a câștigat prima cursă de sprint din sezonul 2023 de Formula 1, desfășurată pe circuitul stradal de la Baku, Azerbaidjan. Mexicanul de la Red Bull a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a plecat din pole, iar Max Verstappen a terminat pe locul 3.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | F1 TOP

Formula 1 anunță un format nou pentru cursele de sprint: nu vor mai decide ordinea de start pentru Grand Prix

Formula 1 a anunțat un nou format pentru cursele sprint din acest sezon, prima astfel de etapă fiind în Azerbaidjan. Formatul nou introduce două sesiuni de calificare separate, iar rezultatele obținute în cursa de sprint nu mai afectează ordinea grilei pentru cursa de duminică.
Duminica, 20 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen câștigă ultima cursă a sezonului în fața lui Leclerc! Hamilton, fără victorie în 2022

Max Verstappen și-a adjudecat cea de-a 15 victorie din acest sezon în Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapă din actualul sezon de Formula 1. Charles Leclerc a terminat în fața lui Sergio Perez și devine vice-campion, în timp ce Lewis Hamilton are parte de un sezon fără victorie, pentru prima dată în carieră.
Sambata, 19 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen, pole în fața lui Sergio Perez! Charles Leclerc, pe locul 3

Max Verstappen a obținut un nou pole position în etapa din Abu Dhabi, ultima rundă a sezonului de Formula 1 din 2022. El va pleca în fața principalilor săi rivali din acest sezon, Sergio Perez și Charles Leclerc.

Tag-uri similare

Ferrari, Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo, Charles Leclerc
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru