Charles Leclerc

Duminica, 20 Martie 2022 | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Bahrain! Victorie pentru Leclerc în fața lui Sainz. Abandon pentru Red Bull

Charles Leclerc a câștigat prima cursă din noul sezon de Formula 1 în fața lui Carlos Sainz. Ferrari începe anul cu o dublă, în timp ce ambii piloți Red Bull au abandonat în ultimele tururi din cauza unor probleme tehnice. Lewis Hamilton a terminat pe locul 3.
Sambata, 19 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Bahrain: Charles Leclerc în pole! Mercedes, pe locurile 5 și 9

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a obținut pole position în Marele Premiu din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Monegascul este urmat de Max Verstappen și de coechipierul său, Carlos Sainz Jr.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în dimineața primei zile de teste din presezon

Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima dimineață de teste din presezon. Lando Norris a încheiat pe locul secund, iar George Russell a stabilit al treilea timp de referință pe circuitul Barcelona - Catalunya.
Marti, 22 Decembrie 2020 | F1 TOP

Ferrari susține că nu va impune ordine de echipă în startul sezonului: "Leclerc și Sainz vor fi liberi să lupte pe circuit"

Ferrari susține că Charles Leclerc și Carlos Sainz vor fi liberi să lupte pe circuit în prima parte a sezonului următor. Ordinele de echipă vor fi impuse doar atunci când unul dintre piloți va ieși din lupta pentru titlu.
Luni, 26 Octombrie 2020 | F1 TOP

Vettel acuză Ferrari că Leclerc primește tratament preferențial: "Celălalt monopost este mult mai rapid"

Sebastian Vettel acuză că Ferrari îi oferă lui Charles Leclerc un monopost mult mai rapid și susține că "numai un idiot nu și-ar da seama". Șeful Scuderiei insistă însă că Vettel și Leclerc au monoposturi identice.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | F1 TOP

Vettel și Leclerc cred că Mercedes va domina sezonul: "Hamilton poate fi învins în lupta pentru titlu doar de Bottas"

Sebastian Vettel și Charles Leclerc consideră că Valtteri Bottas este singurul pilot care îl poate opri pe Lewis Hamilton din cursa pentru al șaptelea titlu mondial în Formula 1.
Luni, 13 Iulie 2020 | F1 TOP

Leclerc își recunoaște greșeala după acroșajul cu Vettel din Austria: "Îmi asum întrega responsabilitate"

Charles Leclerc a recunoscut că este singurul vinovat pentru acroșajul cu Sebastian Vettel din Marele Premiu al Austriei, însă șeful Mattia Binoto a admis că Ferrari oricum nu avea un monopost competitiv.
Joi, 30 Aprilie 2020 | F1 TOP

Leclerc, îngrijorat că scurtarea sezonului va dezavantaja Ferrari: "Suntem în spatele rivalilor și nu vom avea timp să dezvoltăm monopostul"

Charles Leclerc consideră că Ferrari este în spatele rivalilor și anticipează că va fi dificil să recupereze în timpul sezonului din cauza faptului că pauzele dintre curse vor fi mult mai mici.
Joi, 26 Martie 2020 | F1 TOP

Leclerc anticipează o nouă luptă echilibrată cu Vettel: "Lipsa unui contract pentru sezonul 2021 nu îl va destabiliza"

Charles Leclerc consideră că Sebastian Vettel va fi la fel de puternic în acest sezon ca și anul trecut, în ciuda faptului că germanul nu are încă un contract valabil pentru sezonul 2021.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Red Bull anticipează un sezon "de poveste" în 2020: "Va fi interesant să vedem cum se descurcă Hamilton cu Leclerc și Verstappen"

Christian Horner anticipează că Formula 1 va avea un sezon 2020 "de poveste" datorită luptei strânse dintre Mercedes, Ferrari și Red Bull în contextul în care Lewis Hamilton va trebui să facă față "lupilor tineri" Max Verstappen și Charles Leclerc.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Leclerc exclude un nou acroșaj cu Vettel pe circuit: "Ne-am maturizat, astfel de incidente nu se vor mai întâmpla"

Charles Leclerc susține că nu va mai avea parte de acroșaje cu Sebastian Vettel precum cel din cursa din Brazilia, întrucât ambii piloți s-au maturizat și vor fi capabili să evite astfel de incidente.
Miercuri, 25 Decembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc și-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2024: "Sunt nerăbdător să văd ce-mi va aduce viitorul"

Ferrari a anunțat că i-a prelungit contractul lui Charles Leclerc pentru încă cinci ani până la sfârșitul sezonului 2024, în urma performanțelor înregistrate pe parcursul lui 2019. Între timp, contractul lui Sebastian Vettel expiră în 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Decembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc ar accepta să fie coechipier cu Hamilton: "Întotdeauna ai ceva de învățat de la campioni"

Charles Leclerc susține că ar accepta să fie coechipier cu Lewis Hamilton, în mijlocul speculațiilor că Ferrari a inițiat o serie de discuții cu pilotul rivalilor de la Mercedes.
Duminica, 24 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Ferrari susține că a clarificat lucrurile între Vettel și Leclerc după acroșajul din Brazilia: "Singurul lucru care contează este ca Ferrari să câștige"

Ferrari susține că a clarificat lucrurile între Sebastian Vettel și Charles Leclerc în urma acroșajului din finalul cursei de la Interlagos care a condus la abandonul celor doi.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Efectele incidentelor din Brazilia: Hamilton a pierdut podiumul. Nicio acțiune împotriva lui Leclerc și Vettel după un duel "prostest"

Lewis Hamilton a fost penalizat cu 5 secunde în cursa din Brazilia și a pierdut ultimul loc pe podium în favoarea lui Carlos Sainz, în timp ce comisarii nu au dictat nicio sancțiune împotriva lui Charles Leclerc și Sebastian Vettel în urma unui duel "prostesc".
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc va fi penalizat cu cel puțin 10 poziții pe grilă în cursa din Brazilia: pilotul Scuderiei va utiliza un motor nou

Ferrari a anunțat că Charles Leclerc va utiliza un motor nou în Marele Premiu al Braziliei, astfel că va fi penalizat cu cel puțin 10 poziții pe grila de start.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen acuză Ferrari că a încălcat regulamentul tehnic: "Au încetat să trișeze și nu au mai avut performanțe în Statele Unite"

Max Verstappen susține că Ferrari nu a obținut rezultate bune în cursa de la Austin după ce FIA le-a interzis să mai "trișeze" în privința regulamentului pentru motoare.
Luni, 21 Octombrie 2019 | F1 TOP

Vettel își laudă coechipierul: "Leclerc este rapid și m-a ajutat să înțeleg mai bine monopostul Ferrari"

Sebastian Vettel consideră că Charles leclerc este un pilot rapid și își laudă coechipierul pentru ajutorul acordat să înțeleagă mai bine caracteristicile monopostului Ferrari.
Duminica, 29 Septembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Rusia după un abandon al lui Vettel! Bottas și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut în Rusia prima victorie după pauza de vară ca urmare a unui abandon suferit de Sebastian Vettel și a unei strategii riscante pentru Charles Leclerc care nu a avut efect.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.

Tag-uri similare

Ferrari, Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo, Charles Leclerc
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru