Charles Leclerc

Sambata, 21 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc, pole position în Singapore în fața lui Hamilton! Vettel și Verstappen, în a doua linie a grilei de start

Charles Leclerc va pleca din pole position în Singapore și va fi acompaniat de prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton. Sebastian Vettel a obținut locul trei în fața lui Max Verstappen și Valtteri Bottas.
Luni, 16 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc nu se îmbată cu apă rece după victoriile de la Spa și Monza: "Cursa din Singapore va fi mult mai dificilă"

Charles Leclerc susține că Ferrari va avea o cursă dificilă în Singapore din cauza circuitului foarte lent, în timp ce Mercedes anticipează că va lupta pentru victorie cu Red Bull.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a câștigat cursa de la Monza după ce s-a apărat eroic în duelurile cu Hamilton și Bottas! Vettel, locul 13 după o eroare de pilotaj

Charles Leclerc a obținut victoria în cursa de casă a Scuderiei Ferrari de la Monza după ce a rezistat eroic în duelurile succesive cu Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Sebastian Vettel a terminat doar pe locul 13 după o greșeală în debutul cursei.
Sambata, 07 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc, pole position la Monza în fața lui Hamilton și Bottas! Final bizar de calificări: aproape toți piloții au ratat ultimul tur rapid

Charles Leclerc va pleca din pole position în Marele Premiu al Italiei după ce aproape toți ceilalți piloți nu au reușit să înceapă la timp ultimul tur rapid de circuit. Grila este completată de Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Sebastian Vettel.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | F1 TOP

Echilibru pe circuitul de la Monza: Leclerc și Hamilton, despărțiți de numai 0.068 secunde în antrenamente

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de Formula 1 din cadrul Marelui Premiu al Italiei, însă lupta dintre Ferrari și Mercedes se anunță echilibrată după ce Lewis Hamilton a fost cu numai 0.068 secunde mai lent.
Marti, 03 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc susține că este pregătit să lupte pentru titlul mondial: "În ultimele 6 sesiuni de calificări am fost într-o formă mai bună decât Vettel"

Charles Leclerc susține că este pregătit să lupte pentru titlul mondial după ce a obținut la Spa-Francorchamps prima victorie din carieră și scoate în evidență prestațiile mai bune din calificări comparativ cu Sebastian Vettel.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut la Spa-Francorchamps prima victorie din carieră în Formula 1! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Belgiei și a oferit prima victorie a Scuderiei Ferrari în acest sezon, în timp ce Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au completat podiumul în fața lui Sebastian Vettel.
Miercuri, 14 August 2019 | F1 TOP

Leclerc admite superioritatea lui Vettel: "Germanul gestionează mai bine pneurile"

Charles Leclerc admite că Sebastian Vettel gestionează mai bine pneurile, ceea ce îi permite să obțină rezultate mai bune în acest sezon.
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Sambata, 27 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Hockenheim! Leclerc și Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după defecțiuni tehnice la monoposturile Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după ce ambii piloți ai Scuderiei Ferrari au suferit defecțiuni tehnice.
Vineri, 26 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Germania: Vettel și Leclerc au fost cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Hockenheim și au oferit indicii că pot învinge Mercedes dacă vremea se va menține caniculară.
Sambata, 29 Iunie 2019 | F1 TOP

Leclerc, pole position în Austria în fața lui Hamilton și Verstappen! Vettel, locul 9 după o defecțiune tehnică la motor

Charles Leclerc va pleca din pole position în Marele Premiu al Austriei după ce i-a învins pe Lewis Hamilton și Max Verstappen. Sebastian Vettel va lua startul doar de pe locul 9 după o defecțiune tehnică la motor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Canada: pilotul Mercedes a lovit zidul de beton

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal, însă Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune după ce rivalul său de la Mercedes a lovit zidul de beton.
Vineri, 26 Aprilie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele din Azerbaidjan: Leclerc, mai rapid decât Vettel și Hamilton

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Baku în fața lui Sebastian Vettel și Lewis Hamilton, după ce prima sesiune a fost anulată din cauza unui incident.
Sambata, 30 Martie 2019 | F1 TOP

Charles Leclerc obține în Bahrain primul pole position din carieră! Vettel pe locul doi, Mercedes în a doua linie a grilei

Charles Leclerc a obținut sâmbătă pe circuitul din Bahrain primul pole position din carieră în Formula 1 și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | F1 TOP

Dominația Ferrari din teste continuă: Leclerc, cel mai bun timp în a doua zi. Accident pentru Red Bull

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în a doua zi de teste de la Barcelona, în timp ce Pierry Gasly a fost protagonistul unui accident la volanul monopostului Red Bull.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | F1 TOP

Raikkonen, la un pas să fie îndepărtat de Ferrari: Leclerc a devenit favorit să devină coechipierul lui Vettel

Ferrari intenționează să-l promoveze pe Charles Leclerc alături de Sebastian Vettel în sezonul 2019, ceea ce ar însemna plecarea lui Kimi Raikkonen de la echipă, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 28 Iunie 2018 | F1 TOP

Ferrari, tentată să-l înlocuiască pe Raikkonen cu Leclerc în 2019. Finlandezul ar putea reveni în WRC

Ferrari este tentată să-l recruteze pe Charles Leclerc de la Sauber în sezonul 2019 în locul lui Kimi Raikkonen, care a primit deja o ofertă să testeze un Toyota Yaris pentru Campionatul Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Ferrari, Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo, Charles Leclerc
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru