Leclerc anticipează o nouă luptă echilibrată cu Vettel: "Lipsa unui contract pentru sezonul 2021 nu îl va destabiliza"

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Joi, 26.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Charles Leclerc consideră că Sebastian Vettel va fi la fel de puternic în acest sezon ca și anul trecut, în ciuda faptului că germanul nu are încă un contract valabil pentru sezonul 2021.

Sosit la echipă din postura de outsider, Charles Leclerc a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel în sezonul precedent, în special ca urmare a victoriilor obținute la Spa-Francorchamps și Monza.

Monegascul a încheiat campania cu 264 de puncte, cu 24 de puncte în plus față de cvadruplul campion mondial, iar pentru sezonul 2020 anticipează o nouă luptă echilibrată.

În plus, Leclerc nu crede că prestațiile lui Vettel vor fi influențate de faptul că actualul contract al germanului expiră la sfârșitul acestui an. În schimb, Leclerc are deja un acord pe termen lung până în 2024.

"Mă simt fericit să am un contract pe termen lung și sunt bucuros să fiu în această postură. Într-un fel, știu și situația lui, pentru că în ultimii doi ani am avut doar contracte pe un an. Nu cred că asta îl va destabiliza prea mult. Este un pilot foarte puternic și mă aștept să fie puternic", a declarat el.

Întrebat dacă își dorește ca Vettel să rămână coechipierul său și în sezonul 2021, monegascul a preferat să fie diplomat.

"Mă înțeleg foarte bine cu el, dar voi respecta decizia Ferrari în cazul în care vor să facă o schimbare", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (11)

  • Costel
    eeehh.......hai c-oi apucat ziua s-o vizualizez si p-asta !

    iar dupa ce-oi citit si recitit atat stirea AM dar si autosport deopotriva
    m-oi decis sa intervin numaidecat cu singura concluzie care se impune:

    asta nu-i a buna pentru Arsenie Boca , afirmatiile celui care si-o construit intregul palmares in F1 doar prin bunavointa excesiva coroborata cu capacitatea profesionala remarcabila apartinand lui sebastian vettel imi displac in aceste momente mai abitir ca pandemia de covid19 si starea de urgenta la un loc fiindca acest discurs peren in "drift-mode" al monegascului la adresa propriului coechipier si mai presus de toate a celui de care se leaga singurele sale reusite in marele circ imi certifica doar ingratitudinea cronica a celui care atunci cand o fost lasat singur in fruntea unui gp cu un avans de cca 14secunde raportat la verstappen declara nonsalant :" leave me alone, i know what i'm doing !" iar rezultatul cursei austriece o fost doar traumatizant pentru fanii ferrari , tocmai de aceea inchei cu rugamintea expresa la Arsenie Boca ca tocmai el insusi sa gaseasca stabilitatea de care face vorbire si sa si faca uz de ea in gp-uri fiindca-i singura solutie pentru ca discipolul lui vettel sa inceapa sa genereze acea predictibilitate in consistenta rezultatelor pentru scuderia ,detaliu vital deopotriva si pentru sebastian in lupta acestuia cu hamilton pentru titlul mondial in 2020
    7 6
  • Pustiul e optimist - imi place asta. Ramane de vazut ce va insemna "acest sezon".
    11 0
  • Enache
    vetel la fel de puternic....pai daca va fi la fel, vom avea din nou show, cerculete, pe asfalt si iarba, clinciuri, sa speram Charles, ca ai dreptate.
    7 7
  • Mai Daniele, ne sperii mai. Cand era F1 in toi nu prea dadeai cu stiri pe aici. Acum cand F1 e pe faras tragi tare sa pastrezi interesul vizitatorului de blog.
    6 4
  • vyctor7
    Va fi puternic ...anul asta formula1 este pe playstation
    2 3
  • Leclerc e mult mai bun (si) pe simulator.
    5 0
  • Costel
    james bond,

    pan' la urma ti-oi dibuit intentia dibace care nu face niciun moment rabat de la "divide et impera" cu scopul atat de marsav de a plasa ferrari in anonimatul marelui circ doar ca pentru maranello asa cum ii si firesc de altfel , primordiala va ramane numa' meritocratia pilotajului si astfel sebastian vettel se identifica atat in 2020 dar si in anii ce vin cu nobila postura de varf de lance al scuderiei
    3 4
  • Să vedem ce F1 o mai fi anul ăsta, dacă o mai fi... Bernie Ecclestone se gândește la înghețarea anului ținând cont de nr-ul de curse amânate și anulate. Trist dar asta-i realitatea! :(
    3 1
  • Costel
    Oferta Scuderiei pentru Vettel este una pentru un an cu un salariu semnificativ diminuat. Varianta neamtului pot fi Mclaren sau Renault. Primadona echipei din Maranello va fi din anul asta Leclerc.
    6 6
  • best race
    https://m.youtube.com/watch?v=abxjNFw5jLs
    5 0
  • @Costel
    Cazi în cel mai profund ridicol asociind numele unui simbol religios al românilor, cu un oarecare. Ești penibil.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru