F1 Franța: Charles Leclerc, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

de Alexandru Monenciu
Vineri, 22.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul monegasc Charles Leclerc a încheiat prima sesiune de antrenamente, din Marele Premiu al Franței, pe prima poziție. Al doilea rezultat a fost stabilit de Max Verstappen, iar Carlos Sainz a fost al treilea.

În acest weekend, Marele Circ vizitează circuitul Paul Ricard din Franța. Până la cursa de duminică, piloții trebuie să treacă prin antrenamentele libere și, desigur, prin sesiunea de calificări.

Primul antrenament liber tocmai s-a încheiat. Cel mai rapid rezultat, de 1 minut și 33.930, i-a aparținut lui Charles Leclerc. La mică distanță, de doar 0.091 secunde s-a clasat Max Verstappen, iar pe trei a încheiat Carlos Sainz.

După dezastrul din Austria, pilotul spaniol de la Ferrari va porni în Marele Premiu al Franței cu o penalizare de 10 locuri pe grilă.

George Russell a stabilit al patrulea rezultat, britanicul fiind urmat, pe rând, de Pierre Gasly, Sergio Perez, Lando Norris, Alexander Albon, Nyck De Vries (l-a înlocuit pe Hamilton în FP1) și Daniel Ricciardo.

via Formula 1

Comentarii (3)

  • Superior
    Aveți ceva cu Costeluș?
    6 9
  • @Superior
    Cu Costeluș n-avem încă, probabil își îneacă amarul, dar avem cu Mercedes, care vine tare, tare de tot din urmă și de două săptămâni trâmbițează că vor câștiga în Franța ! Vin atât de tare încât au redus decalajul de la 0,902 la 0,893 sec/tur ...
    8 6
  • @@Superior
    Bla, bla, bla și marmota învelea ciocolata în staniol.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru