Di Resta, convins că va obţine un podium în 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta este încrezător că va obţine "în curând" primul podium în Formula 1, după progresele înregistrate de Force India în acest sezon.

Force India a avut un început promiţător de sezon în care a obţinut 26 de puncte şi ocupă locul cinci în clasamentul constructorilor, în faţa celor de la McLaren.

Paul di Resta a ocupat locul patru în cursa precedentă din Bahrain şi este încrezător în şansele sale de a obţine în curând primul podium din carieră.

"Suntem foarte mulţumiţi de cum decurg lucrurile şi vreau să felicit pe toată lumea din echipă. Am avut o abordare sensibilă pe parcursul iernii şi ne-am concentrat pe înţelegerea zonelor cheie care determină performanţa. Este important să câştigăm puncte în debutul sezonului împotriva rivalilor noştri şi este meritul echipei că suntem în faţa celor de la McLaren după patru curse. Sigur că vrem să fim pe podium şi am fost foarte aproape în Bahrain, dar sunt sigur că se va întâmpla în curând", a declarat scoţianul.

Urmareste Automarket
Di Resta nu este îngrijorat de posibilitatea ca echipele rivale, şi în special McLaren, să înregistreze progrese semnificative începând cu Marele Premiu al Spaniei în urma upgrade-urilor pregătite pentru monoposturi.

"Monopostul are performanţe bune, în special pe canicula, dar am fost puternici şi pe vreme răcoroasă în China, iar acesta este un semn bun.

Trebuie să continuăm să facem ceea ce facem, dar în acelaşi timp ştim că echipele introduc numeroase upgrade-uri la revenirea în Europa. Sper să luptăm în continuare cu marile echipe şi să continuăm să câştigăm puncte", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru