Di Resta: "Sunt capabil să pilotez pentru o echipă de top"

de Daniel Popescu
Luni, 24.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta a obţinut în Singapore cel mai bun rezultat din carieră şi crede că este pregătit să facă pasul cel mare spre una dintre echipele de top.

Îmi place să mă gândesc că sunt capabil să fac pasul la una dintre echipele mai mari.

Paul di Resta
Pilot Force India
Paul di Resta a terminat Marele Premiu al statului Singapore pe locul patru, ocazie cu care a obţinut cel mai bun rezultat din carieră în Formula 1. Performanţa, care a venit pe fondul unui loc şase obţinut în calificări, l-a încântat pe pilotul scoţian, care a apreciat că va avea nevoie de câteva zile pentru a-şi reveni din starea de oboseală generată de circuitul dificil.

"Este un rezultat fantastic pentru mine. Am reuşit să facem asta pe merit pe tot parcursul weekendului, iar aceasta este cea mai solicitantă şi dificilă cursă pentru pilot şi monopost. Îmi va lua mult timp să-mi revin, dar va fi frumos să aştept câteva zile în care să mă gândesc la asta", a declarat pilotul echipei Force India.

Impulsionat de rezultatul obţinut în singura cursă pe timp de noapte din calendarul competiţional, di Resta consideră că este pregătit să concureze pentru o echipă de top în sezonul 2013, eventual chiar la una dintre cele sprijinite direct de un constructor, mai ales după experienţa fructuoasă cu Mercedes din Campionatul German de Turisme.

"Sper să continui în acest ritm.

Îmi place să mă gândesc că sunt capabil să fac pasul la una dintre echipele mai mari. Am luptat împotriva piloţilor din top în trecut şi am avut lupte grozave cu ei în care am câştigat. La momentul potriivt sper ca cineva să-mi ofere şansa să fac asta pentru că vreau să fiu într-un monopost care câştigă curse constant. Am lucrat cu echipe sprijinite de constructori şi înainte şi este o mare diferenţă. Dar pentru moment sunt loial celor de aici (n.r - de la Force India) şi mă concentrez pe jobul pe care îl am", a adăugat el.

Via Daily Telegraph

Comentarii (1)

  • alonso
    bravo zoro esti tare di resta
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru