di Resta va pilota pentru Force India in antrenamentele din China

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.04.2010
Force India a anuntat ca Paul di Resta va pilota monopostul Force India in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Chinei.

Force India a confirmat marti ca va continua programul initiat in acest sezon prin care ii ofera sansa pilotului de teste al echipei sa capete experienta in timpul sesiunilor de antrenamente.

In acest sens, Paul di Resta va avea oportunitatea de a testa monopostul VJM003 pe circuitul de la Shanghai in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Chinei, ce va avea loc vineri dimineata. Chiar daca nu a mai pilotat niciodata in China, scotianul in varsta de numai 23 de ani spune ca este pregatit sa invete un nou circuit.

"Circuitul de la Shanghai va fi nou pentru mine si, intrucat echipa nu are simulator, voi incepe de jos munca de a invata un nou circuit. Cel putin acum am ceva experienta pe astfel de circuite late construite de Hermann Tilke, asa ca ar trebui sa progresez rapid", a declarat el in cadrul unui comunicat de presa al echipei patronate de Vijay Mallya.

Prima sesiune de antrenamente libere din China va avea loc vineri, 16 aprilie, cu incepere de la ora 05:00, ora Romaniei.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru