Durango vrea sa concureze in F1 in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.04.2010
Dupa ce a concurat in GP2, Durango a anuntat ca se va inscrie in cursa pentru ultimul loc pe grila de start a Formulei 1 pentru sezonul 2011.

FIA a anuntat recent ca a redeschis procesul de selectie pentru cea de-a 13-a echipa din Formula 1, dupa ce USF1 Team a esuat in tentativa de a concura in competitie in acest an.

Data limita de inscriere este 15 aprilie, iar Durango este prima echipa care a confirmat ca spera sa obtina acordul FIA pentru a participa in cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor.

Durango a concurat pana in sezonul precedent in GP2, insa s-a retras in urma unor probleme financiare. Ulterior, echipa a gasit finantare din partea a doua grupuri internationale, motiv pentru care ambitiile italienilor vizeaza acum Formula 1. Durango concureaza in acest sezon in noua competitie Auto GP.

FIA va anunta in luna iulie numele noii echipe care va concura in Formula 1 in 2011, alaturi de o echipa de rezerva.

Via | Durango

Taguri: Durango, FIA

Comentarii (2)

  • Durango
    Au mai avut o tentativa de a intra in F1 prin `95, `96 si au esuat. Daca nu gresesc chiar au avut monopostul proiectat. Deci nu mi se pare o aplicatie de luat in seama
    0 0
  • Cu respect...
    ... pentru munca si ambitia lor dar este foarte posibil sa devina jaloane in miscare. Iar asta nu stiu pe cine ar ajuta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru