Ecclestone: "Moartea lui Senna a fost benefica pentru Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.10.2009
Bernie Ecclestone a socat din nou Formula 1 dupa ce a declarat ca moartea lui Ayrton Senna a fost de bun augur pentru competitie.

Bernie Ecclectone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, capteaza din nou atentia presei internationale, de data aceasta dupa cateva declaratii socante facute la adresa regretatului Ayrton Senna.

Britanicul in varsta de 78 de ani a declarat pentru publicatia braziliana Focha ca moartea triplului campion mondial a fost benefica pentru Formula 1 intrucat a generat foarte multa publicitate in jurul competiei.

"A fost un eveniment nefericit, dar publicitatea generata de moartea lui Senna a fost atat de mare... a fost bine pentru Formula 1. A fost pacat ca a trebuit sa il pierdem pe Senna, dar s-a intamplat. A fost un pilot foarte popular, iar evenimentul in sine a atras atentia multor oameni care nu stiau despre acest sport", a declarat Ecclestone.

Declaratiile britanicului vin la numai cateva luni dupa ce acesta afirmase in cadrul unui interviu ca Adolf Hitler a facut multe fapte bune pentru istoria lumii.

Nu este pentru prima oara cand un oficial de rang inalt al Formulei 1 face declaratii de acest gen la adresa lui Senna.

Anterior, presedintele in exercitiu al FIA, Max Mosley, afirma ca o eventuala retragere a Scuderiei Ferrari din Formula 1 nu ar avea niciun impact asupra competitiei, intrucat "F1 a mers mai departe si dupa moartea lui Ayrton Senna".

Ayrton Senna este considerat drept unul dintre cei mai talentati piloti din istoria Formulei 1, cucerind de-a lungul carierei trei titluri mondiale in 1988, 1990 si 1991, inainte de a inceta din viata in urma unui tragic accident suferit pe 1 mai 1994 in Marele Premiu al statului San Marino.

Via | Focha

Taguri: Ecclestone, Senna

Comentarii (20)

  • ...
    no bine si voi...nu vedeti k nu mai judeca deloc?...vorbeste dar nu stie ce...
    0 0
  • .....
    ce om prost ii Ecllestone asta
    0 0
  • mda
    Bernie , spune-i asta si familiei lui Senna. Sincer., nu cred ca la pasa cat de bine a fost pentru F1.
    Asta (nr. Benie Ecclestone) nu mai iese la pensie , sau ceva?? pentru ca devine extrem de stressant + deja a inceput sa vorbeasca fara sa gandeasca.
    0 0
  • Bernie & MadMax
    am doar un cuvint pentru a-i caracteriza: "cretini"! Si ca sa il parafrazez pe Bernie: disparitia lor ar fi FOARTE benefica pentru Formula 1
    0 0
  • Bernie si marketingul...
    dimpotriva,nu disparitia lui ci prezenta, lui Senna, inca ani buni, pe circuite ar fi produs spectacol,fani,publicitate...pur si simplu "porcesorul" lui Bernie a luat-o razna!
    0 0
  • erata
    "procesor"..dar suna bine si asa:))
    0 0
  • Senil de tot
    Mai urma sa spune ca vrea sa moara si Michael Shumacher sau Hamilton sau Button acum sa aiba el publicitate.
    Cred ca cea mai buna publicitate acum ar fi daca ar muri el. Doamne Ajuta!!!
    0 0
  • @jondaniel
    =)) .
    Totusi , nu e frumos sa iti doresti moartea cuiva . Mai bine sa ii dorim lui Bernie , viata lunga si fericita , departe de F1. (de parca el este vre-un prost sa lase ciolanul din mana)
    0 0
  • miki
    daca miki nu ar mai comenta F1 la TVR ar fi "epora de aur" a f1 pentru toti spectatorii din romania ... sau cel putin sa ii dea un laptop sa stea si el live pe f1 si sa nu mai zic aatatea tampanii si prostii
    0 0
  • @rakdula
    pai miki chiar a iesit la pensie :) Iata ca a venit si ziua in care am scapat definitiv si irevocabil de miki
    0 0
  • rayn380
    Off
    Bai fratilor....la voi in top, Force India apare de 2 ori, prima data ii pe locul 3 cu 78 pts :)) si mai apare odata, practic unde si trebe pe locul 9 cu 10pts. Ce sa mai zici de concurs, bine ca nu-mi mai bat capul cu el, mi-am dat seama de foarte multa vreme ca-i pierdere de timp. ON: Bernie ii dus rau cu pluta, batranetea si plictiseala isi spun cuvantul...
    0 0
  • ...
    poate spun prostii, dar intotdeauna am avut senzatia ca Senna a fost victima unui complot, ca accidentul sau, a avut la origine o mana criminala. Poate ca spusele lui Bernie nu sunt chiar intamplatoare.
    0 0
  • ceau
    macate-ar viermii cat mai repede,odoot senil ce esti!!nu a mai zis si in primavara o tampenie din asta?
    0 0
  • Bernie
    de-ai arde in iad! Si pe tine nu te va regreta nimeni. Ceea ce nu stie acest mosh senil este faptul ca nu s-a mai nascut un pilot si un om deosebit cum era Senna de la disparitia acestuia, idolatrizat de mii de oameni si respectat de colegii de "breasla". A mai zis cineva aici ...Bernie, eat shit and die!
    0 0
  • Bernie, eat shit and die!
    Cea mai tare fraza 09 :X !
    0 0
  • bernie...
    Aceasta maimuta mumificata cred ca este mai rea decit maimutoiul de Max.Chiar a inceput sa aiureze si sa improaste cu noroi pe cel mai valoros pilot al formulei 1.Dumnezeu nu doarme si-l va pedepsi pe smochinit.
    0 0
  • GATA
    Chiar ca nu mai stie ce vorbeste batranul. Sincer cred ca e bolnav cu capul. Ar trebui internat si inlocuit. Senna a fost un om mare si pe pista dar si in afara ei.
    Fiecare minut in plus in F1 cu Ayrton ar fi facut sportul mult mai frumos, palpitant si popular.
    END OF STORY...BERNIE IS AN IDIOT
    0 0
  • Ecclestone
    Mare bou este Ecclestone... in primul rand cand moare un pilot pe pista intr-o cursa nu te bucuri, in al doilea rand, dupa moartea lui Senna multa lume NU s-a mai uitat la F1 pentru ca nu mai era nimic de vazut...
    0 0
  • o chestie mica...
    nu stiu dar pe mine nimic nu ma mai mira. se zice ca oamenii ar face orice pt bani.. pt multi bani.. voi chiar credeti ca tot ce vedem e la tv adevarat? nu sustin teoria ca senna a fost omorat cum sustin unele teorii dar nici n as baga mana n foc ca asa a fost sa fie(cam ciudata moartea aia celui mai bun pilot din f1, si fie vb intre noi cati au murit in 20 de ani.. as tinde sa cred ca pute acolo ceva). acum ca mosu nu mai e om in toata firea il mai scapa gura.. si cred ca asta arata adevarata fata a omului.. cel care face dintr-un necaz o afacere.
    nu vreau sa critic pe nimeni.. dar ma uit la poporul roman si vad cum afacerea asta merge inainte de zeci de ani prin succesul stirilor de la ora 5, prin televiziunea poporului (0tv) in care, in foame de bani, care fac din tragedii bani.
    oare e dovada de naivitate sau ce ... chiar nu inteleg
    sa nu mai zic manipuarea de la nivel inalt cu basescu si cu ostaticii care a fost regizata foarte prost.. atunci nici Ecclestone n as crede ca are maini curate.
    pana la urma nu e vb ca e prost sau tampit.. a zis un adevar ce nu se spune sa zic asa..oricum e adevarat ce a grait mosu.
    0 0
  • E nebun
    Eu nu stiu cum mai merge F1 cu astfel de oameni sau cred ca merge fara ei ca nu aduc nici o contributie in momentul de fata acestui sport...Oricum e senil rau mosu!A mai zis el multe prostii la viata lui...A zis ca nu isi doreste ca Button sa castige campionatul si dupa cursa din Brasilia a venit si la imbratisat! Senil senil
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru