Europa, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.06.2010
Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Valencia, devansându-i pe Robert Kubica şi Mark Webber.

După rezultatele mai puţin convingătoare de vineri, Red Bull Racing a revenit în forţă în ultima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Europei.

Sebastian Vettel a stabilit timpul de referinţă al dimineţii după ce a fost cronometrat cu 1:38.052, devansându-l în ultimele secunde ale sesiunii pe polonezul Robert Kubica de la Renault.

Mark Webber a completat performanţa coechipierului său şi a terminat pe locul 3, în faţa unui surprinzător Adrian Sutil aflat la volanul monopostului Force India.

Ferrari s-a mulţumit doar cu locurile 5 şi 8 prin Fernando Alonso şi Felipe Massa, între cei doi coechipieri intercalându-se Rubens Barrichello (Williams) şi Vitantonio Liuzzi (Force India). O surpriză şi mai mare a fost consemnată la McLaren, care a încheiat doar pe locurile 9 şi 10 prin Jenson Button şi Lewis Hamilton.

Nici rivalii de la Mercedes GP nu au avut o dimineaţă productivă, întrucât Nico Rosberg şi Michael Schumacher au ocupat doar poziţiile 11 şi, respectiv, 15.

Spre deosebire de cele două sesiunii de vineri, de această dată nu au existat steaguri roşii pe circuit.

NOTĂ: Punctele F1 Champ pentru calificările din Marele Premiu al Europei vor fi acordate cel târziu la ora 18:00.

Comentarii (5)

  • steaguri rosi
    de ce au fost steaguri rosi
    3 1
  • rayn380
    re
    Din ce zic baietii de aici si anume, citez: "Spre deosebire de cele două sesiunii de vineri, de această dată nu au existat steaguri roşii pe circuit." se pare ca n-au fost. N-am vazut aceste ultime antrenamente live, asa ca iau de bun ce zic acestia......Daca nu a fost asa sa ma corecteze si pe mine si mai ales pe cei de la AM. Thx
    3 2
  • www
    Va rog pe toti, care urmaresc F1 online, lasati ceva adrese, caci la care ma uit eu, frineaza...
    1 0
  • rayn380
    adresa
    www.atdhe.net - aici urmaresc eu indeosebi antrenamentele, iar la finalul cursei, ii urmares pe reporterii BBC impreuna cu David Coulthard si Jordan, care fac niste analize si interviuri foarte bune, profesioniste....
    2 1
  • Valencia
    Se pare ca Mclaren nu sunt competitivi aici la Valencia azi... Tot fac calcule cum poate ramane Lewis pe primul loc la piloti si Mclaren la constructori. Ar fi ideal sa nu castige Webber sub nici o forma, sa castige Vettel sau Alonso, si atunci lui Lewis ii ajunge si un loc 5 si tot ramane pe primul loc (chiar daca la egalitate cu Alonso la numar de puncte si numar de victorii). Hai Lewis scoate ceva miraculos din mp4-25 si intra in top-five :)
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru