Expoziţie cu monoposturi şi simulator de Formula 1 la Sun Plaza

de Daniel Popescu
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Centrul comercial Sun Plaza găzduieşte până în 8 august o expoziţie cu opt monosturi de Formula 1 din ultimii 40 de ani şi un simulator pe care îţi poţi încerca talentul pe circuit.

Esential 8 monoposturi de Formula 1 alcatuiesc expozitia gazduita de Sun Plaza
Fanii Formulei 1 din România au oportunitatea de a vedea câteva dintre cele mai reprezentative monoposturi din ultimii 40 de ani în cadrul unei expoziţii găzduite de centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti în perioada 20 iulie - 8 august.

Cel mai inedit dintre acestea, atât din punct de vedere al vechimii, cât şi al aspectului fizic, este BRM P160E, cu care triplul campion mondial Niki Lauda a concurat în sezonul 1973, însă nu lipseşte nici monopostul Jordan 191, cu care Michael Schumacher a debutat în Formula 1 la Marele Premiu al Belgiei din sezonul 1991.

La fel de apreciate de fani vor fi însă şi monoposturile Williams FW14 şi Benetton B195, cu care Nigel Mansell şi acelaşi Schumacher au câştigat titlurile mondiale în 1992 şi, respectiv, 1995. Alte trei monoposturi provin din anii 2000: Jaguar R3 şi Sauber C21 din sezonul 2002 şi BMW-Sauber F1.06 din 2006, iar cel mai recent este Sauber C31, monopostul cu care echipa patronată de Peter Sauber concurează chiar în acest sezon.

Pe lângă expoziţia de monoposturi, organizatorii pun la dispoziţia fanilor şi un simulator de Formula 1 în care poţi intra în pielea lui Fernando Alonso pe circuitul de la Hockenheim, gazda Marelui Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni. Pentru a avea acces la simulator, fanii trebuie însă să dovedească faptul că au făcut cumpărături în magazinele din centrul comercial.

Nu în ultimul rând, fanii au posibilitatea de a câştiga două bilete la Marele Premiu al Italiei din 9 septembrie dacă încarcă pe pagina de Facebook Sun Plaza o fotografie cu ei înşişi lângă unul dintre cele opt monoposturi din cadrul expoziţiei.

Centrul comercial Sun Plaza este localizat pe Calea Văcăreşti nr.

391 din sectorul 4 al Bucureştiului şi este deschis în fiecare zi între 10:00-22:00.

Comentarii (2)

  • lorand
    "cel mai recent este Sauber C31, monopostul cu care echipa patronată de Peter Sauber concurează chiar în acest sezon" ; informatie gresita monopostul sauber din poze este modelul c 30 cu care s-a concurat in sezonul 2011
    2 0
  • Andrei
    lorand are dreptate, monopostul este cel din anul trecut si NU din acest an; nu mai pacaliti lumea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru